مقاله شناسایی باکتریهای اندوفیت گیاه برنج رقم چمپا و بررسی تاثیر آنها بر خصوصیات رشد گیاه میزبان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی باکتریهای اندوفیت گیاه برنج رقم چمپا و بررسی تاثیر آنها بر خصوصیات رشد گیاه میزبان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی باکتریهای اندوفیت گیاه برنج رقم چمپا و بررسی تاثیر آنها بر خصوصیات رشد گیاه میزبان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی باکتریهای اندوفیت گیاه برنج رقم چمپا و بررسی تاثیر آنها بر خصوصیات رشد گیاه میزبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی باکتریهای اندوفیت گیاه برنج رقم چمپا و بررسی تاثیر آنها بر خصوصیات رشد گیاه میزبان :
تعداد صفحات :۲۷
اندوفیتهای آپوپلاست یا سیمپلاست گیاهان موجب تحریک رشد گیاه، افزایش مقاومت به آفات و تنشها و بهبود شرایط رشدی گیاه میشوند. هدف از مطالعه حاضر شناسایی اندوفیتهای موجود در شش رقم برنج استان خوزستان و بررسی تاثیر آنها در خصوصیات رشد گیاه میزبان میباشد. برای این منظور سوسپانسیونی از بذرهای استریل شده تهیه و با تلقیح به محیط LB اندوفیتهای موجود در آنها جداسازی و تعیین هویت شدند. توانایی این جدایهها در تثبیت ازت، تولید اکسین و حل کردن فسفات سنجیده شد. اثر تیمار بذرهای رقم چمپا با اندوفیتهای جداسازی شده از آن بر شاخصهای مورفولوژیک و فیزیولوژیک ارزیابی شد. در نتیجه این تحقیق هفت اندوفیت از جنسهای باسیلوس، استافیلوکوکوس و اروینیا از شش رقم برنج جداسازی شد. باکتری اروینیا قادر به تثبیت نیتروژن و انحلال فسفات و بیشترین تولید اکسین بود. تیمار گیاه با اروینیا به طور معنیداری موجب افزایش وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه، طول اندام هوایی و افزایش تراکم تارهای کشنده گردید. همچنین میزان اکسین اختلاف معنیداری را با گروه شاهد نشان داد. تفاوت معنیداری بین تیمارهای مختلف در میزان کلروفیل a و همچنین کلروفیل b مشاهده نشد و تیمار فاقد اندوفیت میزان کلروفیل a و کلروفیل b بیشتری نسبت به تیمارهای دارای اندوفیت تولید کرده بودند. در حالیکه تیمار فاقد اندوفیت بیشترین میزان کاروتنوئید را نسبت به سایر تیمارها تولید کرد. در نهایت میتوان بر اساس نتایج این تحقیق پیشنهاد داد که باکتری اروینیا به عنوان یک اندوفیت تاثیر قابل توجهی در افزایش عملکرد گیاه برنج رقم چمپا دارد و باعث بهبود خصوصیات اساسی این گیاه میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.