مقاله تولید آنزیم آلفا آمیلاز از سویه گرمادوست بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جدا سازی شده از چشمه آبگرم قینرجه در استان اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تولید آنزیم آلفا آمیلاز از سویه گرمادوست بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جدا سازی شده از چشمه آبگرم قینرجه در استان اردبیل دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آنزیم آلفا آمیلاز از سویه گرمادوست بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جدا سازی شده از چشمه آبگرم قینرجه در استان اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آنزیم آلفا آمیلاز از سویه گرمادوست بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جدا سازی شده از چشمه آبگرم قینرجه در استان اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آنزیم آلفا آمیلاز از سویه گرمادوست بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جدا سازی شده از چشمه آبگرم قینرجه در استان اردبیل :

تعداد صفحات :۲۷

باکتری­های گرمادوست منابع با ارزشی از آنزیم­های هیدرولیتیک مقاوم به دمای بالا هستند که در صنایع مختلف دارای اهمیت بسیار می­باشند. در مقایسه با سایر آنزیم­های هیدرولیز کننده نشاسته، کاربرد تجاری آنزیم آلفا­آمیلاز در فرآوری نشاسته، تخمیر و تهیه محصولات کربوهیدراتی از اهمیت خاصی برخوردار است و توانسته جایگزین هیدرولیز شیمیایی نشاسته در فرآوری صنعتی شود. هدف از انجام این تحقیق تعیین شرایط مطلوب برای تولید آنزیم آلفا­آمیلاز مقاوم به دمای بالا توسط یک سویه باسیلوس بومی است که به تازگی از چشمه آبگرم قینرجه در استان اردبیل جداسازی و به نام Bacillus licheniformis-AZ2 در کلکسیون باکتریایی گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه بو­علی سینای همدان، شناسایی و ثبت گردیده است. در این مطالعه با استفاده از روش رنگ آمیزی یداین، امکان فعالیت آمیلولیتیکی باکتری مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج آزمایش­ها نشان می­دهد که بیشترین فعالیت زیستی سلول و تولید آنزیم در شرایط محیط کشت پایه­ که بوسیله یک درصد مایه تلقیح اولیه (حجمی/حجمی) تلقیح شده بود، پس از ۸۴ ساعت در ۹=pH و دمای C40 محقق شده است. همچنین آزمایش­های مربوط به تعیین فعالیت آنزیم نیز نشان داد که آنزیم تولید شده، بالا­ترین فعالیت خود را در شرایط دمای C80 و بافر Tris- HCl با ۷=pH بروز می­دهد. بر اساس این نتایج، آنزیم تولید شده بوسیله سویه بومی (Bacillus licheniformis-AZ2) مقاوم به دمای بالا بوده و دارای ویژگی­های مورد نیاز برای فرآوری نشاسته و کاربرد در صنایع غذایی می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.