مقاله جداسازی، شناسایی و تعیین خصوصیات یک گونه مخمر مولد آمیلاز و کاربرد آن در تولید کاروتنوییدها با استفاده از کشت توأم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی، شناسایی و تعیین خصوصیات یک گونه مخمر مولد آمیلاز و کاربرد آن در تولید کاروتنوییدها با استفاده از کشت توأم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی، شناسایی و تعیین خصوصیات یک گونه مخمر مولد آمیلاز و کاربرد آن در تولید کاروتنوییدها با استفاده از کشت توأم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی، شناسایی و تعیین خصوصیات یک گونه مخمر مولد آمیلاز و کاربرد آن در تولید کاروتنوییدها با استفاده از کشت توأم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی، شناسایی و تعیین خصوصیات یک گونه مخمر مولد آمیلاز و کاربرد آن در تولید کاروتنوییدها با استفاده از کشت توأم :

تعداد صفحات :۱۷

نشاسته پلی ساکاریدی گیاهی است که طی سالهای اخیر به دلیل افزایش تولید و فرآوری آن در ایران، پساب حاصل از آن از آلاینده‌های زیست محیطی محسوب می‌گردد. در این تحقیق، پس از جداسازی یک گونه مخمری مصرف کننده نشاسته (مولد آمیلاز) و شناسایی آن به عنوان کریپتوکوکوس آیروس، برخی خصوصیات آن از لحاظ الگوی ترشح آمیلازها ، نحوه تجزیه نشاسته، ویژگی آمیلازهای مترشحه و قابلیت آن در تولید کاروتنوییدها با استفاده از کشت توأم مورد بررسی قرار گرفت. طبق نتایج به دست آمده مخمر کریپتوکوکوس آیروس قادر به تجزیه و مصرف نشاسته محلول و نشاسته خام ذرت است؛ مصرف نشاسته خام در میان مخمرها جزء صفات نادر بوده و از لحاظ صنعتی اهمیت ویژه‌ای دارد. همچنین مخمر مولد آمیلاز قادر به تجزیه کامل نشاسته محلول در طی مدت ۱۰ ساعت اولیه کشت و تبدیل کامل آن به مجموعه‌ای از قندهای احیا کننده است و لذا با توجه به دسته‌بندی مخمرها از لحاظ الگوی ترشح آمیلازها، این مخمر جزء مخمرهای تند رشد بر روی نشاسته محسوب می‌شود. عدم بیماری‌زایی، رشد مناسب این گونه بر روی نشاسته خام و محلول، مقاومت دمایی مناسب (کمتر از °C55) مجموعه آمیلازهای مترشحه و نیز pH مطلوب حدود ۶-۵/۵ برای فعالیت مجموعه آمیلازهای مترشحه توسط مخمر کریپتوکوکوس آیروس، بهره‌گیری از این مخمر را در فرآیندهای صنعتی برای تولید محصولات میکروبی میسر می‌سازد. در کشت توأم مخمر کریپتوکوکوس آیروس به همراه یک گونه از مخمر رودوتورولا به عنوان مخمر مولد کاروتنوییدها که به عنوان مرحله آزمایشگاهی تولید کاروتنوییدها انجام گرفت، طیف جذبی کاروتنوییدهای تولید شده در w/v%3 نشاسته محلول بررسی گردید و مشخص شد که کیفیت کاروتنوییدهای تولید شده نسبت به کشت خالص مخمر رودوتورولا، تغییری نیافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.