مقاله تأثیر تغییرات بار آلی، pH و EC فاضلاب ورودی و شرایط آب و هوایی بر کارایی برکه‌های تثبیت فاضلاب شهر یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تغییرات بار آلی، pH و EC فاضلاب ورودی و شرایط آب و هوایی بر کارایی برکه‌های تثبیت فاضلاب شهر یزد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تغییرات بار آلی، pH و EC فاضلاب ورودی و شرایط آب و هوایی بر کارایی برکه‌های تثبیت فاضلاب شهر یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغییرات بار آلی، pH و EC فاضلاب ورودی و شرایط آب و هوایی بر کارایی برکه‌های تثبیت فاضلاب شهر یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تغییرات بار آلی، pH و EC فاضلاب ورودی و شرایط آب و هوایی بر کارایی برکه‌های تثبیت فاضلاب شهر یزد :

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق در سال ۱۳۸۶با هدف بررسی تأثیر تغییرات بار آلی، pH ، هدایت الکتریکی فاضلاب ورودی و شرایط آب و هوایی بر حذف مواد آلی در برکه‌های تثبیت فاضلاب شهر یزد انجام شد. در طول این مطالعه از ورودی, خروجی برکه بی‌هوازی و خروجی تصفیه‌خانه، به‌طور هفتگی نمونه‌برداری مرکب ۲۴ ساعته انجام گردید و مقدار EC، BOD5، pH، COD و TSS اندازه‌گیری شد. بر اساس نتایج این آزمون‌ها میزان حذفBOD5 ، COD ، TSS و باکتری‌های کلیفرم مدفوعی در خروجی تصفیه‌خانه به‌ترتیب ۶۴/۹, ۴۴/۹ , ۶۲/۲ و ۹۹/۹۶ درصد بود و در نمونه‌های مورد آزمون تخم نماتودهای روده‌ای مشاهده نشد. مقایسه میزان BOD5 و COD در نمونه‌‌های فیلتر نشده نشان داد که حدود ۵۲ درصد BOD5و ۵۷ درصد COD در نمونه‌های فیلتر شده ناشی از توده‌های جلبکی و مواد آلی معلق در پساب بوده است. نتایج این تحقیق نشان داد که تغییرات بار آلی ،pH ، EC ورودی و تغییر فصل سال بر حذف مواد آلی تأثیری ندارد؛ به‌طوری که درصد حذف BOD5 در تمام فصول سال تقریباً یکسان است. مقایسه مقدار EC در ورودی و خروجی نشان داد که به‌دلیل تبخیر، میزان EC در خروجی سیستم تصفیه نسبت به ورودی افزایش یافته است. به‌علاوه بر اساس بررسی انجام شده، گونه‌های جلبکی غالب موجود در پساب تصفیه‌خانه فاضلاب یزد شامل فیتوکونیس، کلرلا و انابنا بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.