مقاله تبدیل گاز طبیعی به پروتئین خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبدیل گاز طبیعی به پروتئین خوراکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبدیل گاز طبیعی به پروتئین خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبدیل گاز طبیعی به پروتئین خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبدیل گاز طبیعی به پروتئین خوراکی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

بهره برداری از منابع گاز طبیعی به دلیل ماهیت فیزیکی آن یعنی دانسیته پایین نیازمند سرمایه گذاری سنگین است امری که باعث شده تا طی صد سال گذشته تحقیقات زیادی برای یافتن فناوری های مختلف به منظور بهره برداری اقتصادی از گاز طبیعی انجام می پذیرد. در حال حاضر یعنی سال های آغازین قرن۲۱ میلادی از فناوری های «خط لوله» گاز طبیعی مایع شده و «تبدیل گاز طبیعی به محصولات پتروشیمی» به صورت گسترده و در مقیاس تجاری برای استفاده از ذخایر گاز طبیعی استفاده می شود.
یکی از روشهای بهره برداری از منابع گاز طبیعی تبدیل آن به مواد غذایی مورد نیاز انسان و همچنین تغذیه دام و طیور و آبزیان است. طی این فرایند گاز طبیعی (عمدتا متان) قابل تبدیل به پروتئین های ایه مواد غذایی برخی از حیوانات همچون ماهی، گربه و سگ و در عین حال پروتئین های قابل مصرف در مواد غذایی مصرفی انسان است. اولین واحد تولید پروتئین ازگاز طبیعی در مقیاس تجاری، در سال ۱۹۹۸ توسط شرکت Norferm در نروژ مورد بهره برداری قرار گرفت. تولید پروتئین ازگاز طبیعی در این واحد با استفاده از باکتریهای متانوتروف انجام می پذیرد.
با توجه به ذخایر عظیم گاز طبیعی ایران، دستیابی به فناوری تبدیل گاز به پروتئین و کاربرد آن می تواند امری جذاب باشد. این پروژهبرای اولین بار در ایران بصورت عملی انجام شده است. بررسی و مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که پروتئین تولیدی تمام آمینواسیدهای ضروری را در بر دارد، بعنوان مثال مقدار بالای تریپتوفان که از ارزش بالایی در غذای انواع خاصی ازحیوانات دارد. در این مقاله به بررسی دقیق این فرایند از جمله انتخاب میکروارگانیسمهای مناسب، بهینه سازی شرایط رشد، انالیز پروتئین و بازده تولید پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.