مقاله تدوین الگوی مصرف بهینه نیاز آبی با رویکرد برنامه‌ریزی چندهدفه، مطالعه موردی: فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تدوین الگوی مصرف بهینه نیاز آبی با رویکرد برنامه‌ریزی چندهدفه، مطالعه موردی: فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین الگوی مصرف بهینه نیاز آبی با رویکرد برنامه‌ریزی چندهدفه، مطالعه موردی: فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین الگوی مصرف بهینه نیاز آبی با رویکرد برنامه‌ریزی چندهدفه، مطالعه موردی: فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین الگوی مصرف بهینه نیاز آبی با رویکرد برنامه‌ریزی چندهدفه، مطالعه موردی: فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) :

تعداد صفحات :۲۱

افزایش نیازهای آبی در مناطق توسعه یافته، چالش‌های زیادی را در تأمین نیازها ایجاد نموده است. فرودگاه نیز به‌عنوان یکی از مناطق حساس و استراتژیک حمل بار و مسافر، از این قاعده مستثنی نیست. با توجه به خطراتی که در نتیجه برداشت بی‌رویه از آبخوان‌ها به‌دلیل نشست سطح زمین در باند پروازی می‌تواند ایجاد شود، برنامه‌ریزی برای تدوین الگوی بهینه مصرف بر اساس برداشت پایدار، از اهمیت بالایی برخوردار است. در این تحقیق بر اساس آمار و اطلاعات مصرف و برداشت و طرح‌های آینده محدوده فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، مدلی بر پایه برنامه‌ریزی چندهدفه تدوین شد. در این مدل با هدف حداقل نمودن میزان عدم تأمین نیاز و هزینه انتقال آب بخش‌های واقع در هر منطقه نیاز، مقدار بهینه تخصیص از منابع آبی پیشنهادی به‌صورت سیاست‌های ماهانه برداشت از منابع بهره‌برداری زیرزمینی و به‌صورت گرافیکی تهیه شد. نتایج نشان داد که برای برداشت مطمئن از چاه‌ها باید دستورالعمل‌های بهره‌برداری ارائه شده برای هر چاه به دقت اجرا شود. این امر منجر به افزایش اطمینان‌پذیری تأمین و کاهش هزینه‌های ناشی از آن می‌شود. این رویکرد، قابلیت تعمیم به افق‌های آینده برنامه‌ریزی را داشته و می‌تواند با توسعه تابع هدف و محدودیت‌های آن، برای هر منطقه‌ای به‌کار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.