مقاله بررسی کارآیی فناوری اکسیداسیون فتوشیمیایی پیشرفته (APO) در تجزیه رنگزای پلی‌آزوی مستقیم با فرآیند UV/H2O2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کارآیی فناوری اکسیداسیون فتوشیمیایی پیشرفته (APO) در تجزیه رنگزای پلی‌آزوی مستقیم با فرآیند UV/H2O2 دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارآیی فناوری اکسیداسیون فتوشیمیایی پیشرفته (APO) در تجزیه رنگزای پلی‌آزوی مستقیم با فرآیند UV/H2O2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارآیی فناوری اکسیداسیون فتوشیمیایی پیشرفته (APO) در تجزیه رنگزای پلی‌آزوی مستقیم با فرآیند UV/H2O2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارآیی فناوری اکسیداسیون فتوشیمیایی پیشرفته (APO) در تجزیه رنگزای پلی‌آزوی مستقیم با فرآیند UV/H2O2 :

تعداد صفحات :۱۶

سالانه در جهان بیش از هفتصد هزار تن مواد رنگزا، سنتز می شود که ۵۰ درصد آنها آزو هستند .رنگزاهای آزو دارای یک یا چند پیوند آزو (-N=N-) بوده و از مهم‌ترین گروه رنگزاهای سنتزی می‌باشند که در مقادیر زیادی تولید شده کاربردهای زیادی در صنایع مختلف به ویژه صنایع نساجی دارند. هدف از این تحقیق، رنگبری پسابهای رنگی صنایع نساجی و نیز حذف COD حاصل از آنها با استفاده از روش فناوری اکسیداسیون فتوشیمیایی پیشرفته با کاربرد تابش فرابنفش/آب اکسیژنه بوده است. منبع تابش، یک لامپ فرابنفش جیوه ای کم فشار۵۵ وات) (UV-C با شدت تابش ۵۰۰۰۰ میکرو وات ثانیه بر سانتی‌متر مربع، ماده اکسیدکننده مورد استفاده، پراکسید هیدروژن۳۰ درصد (Merck) و ماده رنگزا، C.I.Direct red 80 ازگروه رنگهای آزو به دلیل کاربرد و مصرف زیاد، به عنوان مدل انتخاب گردید. جهت بررسی پارامترهای مؤثر مانند اثر نور UV، تأثیر زمان تابش نورUV ، غلظت پر اکسید هیدروژن، غلظت اولیه ماده رنگزا و pH، آزمایشها در پنج مرحله مجزا بر اساس روشهای استاندارد، آنالیز گردیدند. نتایج آزمایشها نشان داد پرتوUV به تنهایی بعد از گذشت ۲۰دقیقه، ۳۳/۳ درصد رنگ و ۱۸/۴ درصد COD را حذف می نماید. همچنین استفاده از آب اکسیژنه به تنهایی بعد از گذشت ۲۴ ساعت فقط ۵/۷ درصد رنگ و ۳/۵ درصد COD را حذف می نماید. در سیستم UV/H2O2 راندمان حذف رنگ در شرایط بهینه پس ازگذشت ۵ دقیقه تابش نور UV به ۱۰۰ درصد می رسد، همچنین درصد حذف CODحاصل از رنگ در شرایط بهینه پس از ۲۰دقیقه پرتوتابی ۷۷/۳ درصد تعیین گردید. شرایط بهینه جهت حذف رنگ (۳۰ میلی‌گرم بر لیتر) و COD حاصل از آن در فرآیند UV/H2O2 شامل غلظت ۱۵۰ میلی‌گرم بر لیتر از آب اکسیژنه (به صورت خالص) ،pH خنثی و غلظتهای پایین رنگ تعیین گردید. بنابراین سیستم UV/H2O2 روش مؤثری در حذف رنگ و COD حاصل از آن می‌باشد ولی راندمان عوامل تابش فرابنفش و آب اکسیژنه به تنهایی مطلوب نبوده زیرا آنها به تنهایی نمی‌توانند عامل اصلی تجزیه کننده رنگزا یعنی رادیکال هیدروکسیل را به اندازه کافی تولید نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.