مقاله فربه تر شدن اطلاعات و دانش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فربه تر شدن اطلاعات و دانش دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فربه تر شدن اطلاعات و دانش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فربه تر شدن اطلاعات و دانش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فربه تر شدن اطلاعات و دانش :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

آنچه که در مدتها ذهن مرا به شدت به خودمشغول کرده بود بوجود امدن یک تردید جدی درباره: ایگاه و ارزش و اعتبار اطلاعات در ذهن انسان ها در مقایسه با ارزش وجایگاه واقعی آن بود. به عبارت دیگر جایگاه ازشی اطلاعات مورد تردید قرار گرفته بود: آیا اطلاعات واقعا آن طور که می گویند و تصور می شود دارای ارزش است؟ این دیدگاه طبیعتا تمام مفاهیم کلیدی مرتبط با اطلاعات را در ذهنم دچار چالش هایجدی کرد از جمله مفهوم سواد اطلاعاتی. بنابراین آنچه که این مقاله ارائه میدهد نگرشی تحلیلی است در موردچالشهای مرتبط با مفاهیم اطلاعات و سواد اطلاعاتی که در پایان به ارائه مفاهیم و نظیه های جایگزین ختم میشود.
در این مقاله چالشهای مذکور از سه دیدگاه مورد بررسی قرار می گیرند.
۱ مفهوم، ماهیت و اهمیت راهبردی اطلاعات، از دیدگاه شناختی بررسی می شود که مهم ترین نوع بررسی در مورد ماهیت گلی اطلاعات است. انچه که محور این بررسی را تشکیل می دهد آن است که بدانیم اطلاعات ماهیتا در فرایندهای شناختی مربوط به ذهن انسان از چه ارزش و اعتباری برخوردار است.
۲ دیدگاه دوم مبتنی است بر یک تحلیل تاریخی از سیر تکامل تکنولوژی اطلاعات و تاثیر آن بر نگرشهای جهان سومی. این تحلیل موقعیت تفکر کنونی موجود نسبت به اطلاعات ردکشورهای در حال توسعه را موردکاوش قرار میدهد و علت نگرش های موجود و کاستیهای آنها را بررسی می کند.
۳ در پایان دیدگاه دوم با دیدگاه سوم با عنوان جبرمداری سیاسی – تکنولوژیک اطلاعات و ایدهجریانهای ضد اطلاعاتی غرب پیوند می خورد. عمده تمرکز دیدگاه اخر بر آن است که اعتقاد دارد دیگر چیی به نام اطلاعات آن گونه که ما تصور می کنیم وجود نداردتصورات موجود، القاهای جبرمدارانه و سلطه طلبانه نظام سرمایه داری بیشتر نبوده است. بر ایمد دیدئگاه های ارائه شده ر این گفتار، با تکیه بر دیدگاه شناختی به عنوان محوری ترین اصل مرتط با نیاز انسان به آگاهی و خرد، به مفهوم شناخت متعالی یا معرفت به عنوان جایگزینی برای مفهوم اطلاعات رسیدهو در نهایت به نظریه سواد شناختی ختم می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.