مقاله بررسی آلودگی گوشت و فرآورده‌های جانبی مرغ به گونه‌های کمپیلوباکتر در شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آلودگی گوشت و فرآورده‌های جانبی مرغ به گونه‌های کمپیلوباکتر در شهرکرد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی گوشت و فرآورده‌های جانبی مرغ به گونه‌های کمپیلوباکتر در شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی گوشت و فرآورده‌های جانبی مرغ به گونه‌های کمپیلوباکتر در شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی گوشت و فرآورده‌های جانبی مرغ به گونه‌های کمپیلوباکتر در شهرکرد :

تعداد صفحات :۱۲

گونه‌های کمپیلوباکتر از مهمترین پاتوژن‌های عامل گاستروآنتریت‌های باکتریایی هستند که عموماً از طریق مواد غذایی با منشاء حیوانی منتقل می‌شوند. این مطالعه با هدف تعیین شیوع گونه‌های کمپیلوباکتر در گوشت و فرآورده‌های جانبی مرغ در شهرکرد، ایران انجام شد. از اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ تا مرداد ماه ۱۳۹۰ در مجموع ۴۸۰ نمونه شامل گوشت (۱۲۰=n)، کبد (۱۲۰=n)، سنگدان (۱۲۰=n) و قلب مرغ (۱۲۰=n) به طور تصادفی از دو کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان شهرکرد جمع‌آوری با هدف بررسی حضور گونه‌های کمپیلوباکتر مورد آزمایش قرار گرفتند. بر پایه آزمون‌های کشت، ۳۳۱ نمونه از ۴۸۰ نمونه مورد مطالعه (۶۹ درصد) به گونه‌های کمپیلوباکتر آلوده بوند. بالاترین شیوع گونه‌های کمپیلوباکتر در کبد مرغ (۳/۷۸ درصد) و پس از آن سنگدان (۸/۷۵ درصد)، قلب (۶۵ درصد) و گوشت مرغ (۷/۵۶ درصد) مشاهده شد. شایع‌ترین گونه کمپیلوباکتر جدا شده کمپیلوباکتر ژژونی بود (۹/۹۰ درصد) و مابقی جدایه‌ها کمپیلوباکترکلی بودند (۱/۹ درصد). همه ۳۳۱ گونه کمپیلوباکتر جدا شده که به روش کشت به عنوان کمپیلوباکتر ژزونی و کمپیلوباکتر کلی متمایز شدند بر پایه آزمون واکنش زنجیره‌ای پلی‌مراز نیز تائید شدند. اختلاف آماری معنی‌داری (۰۵/0P<) در شیوع گونه‌های کمپیلوباکتر در نمونه‌های گوشت اخذ شده در فصل تابستان (۷/۸۶ درصد) مشاهده شد. نتایج این مطالعه اهمیت احشاء خوراکی طیور را به عنوان منبع بالقوه عفونت‌های کمپیلوباکتریایی نشان می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.