مقاله بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) در عصاره سیر، بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) در عصاره سیر، بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) در عصاره سیر، بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) در عصاره سیر، بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر غوطه وری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) در عصاره سیر، بر برخی فاکتورهای کیفیت گوشت نگهداری شده در یخچال :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور مطالعه­ی اثر عصاره­ی سیر بر تازه‌مانی فیله­ی ماهی کپور نقره‌ای، تعداد ۲۰ قطعه ماهی خریداری و پس از تهیه­ی فیله با وزن متوسط ۱۰۰ گرم، آزمایش انجام شد.  طرح آماری شامل سه تیمار آزمایشی هر یک در سه تکرار به ترتیب شامل ۵/۰، ۱ و ۵/۱ درصد عصاره­ی سیر و یک تیمار شاهد بدون عصاره­ی سیر اجرا گردید.  عصاره­ی سیر در آب مقطر حل شده و سپس فیله‌های ماهی کپور نقره‌ای درون حمام محلول تهیه شده به مدت ۱۰ دقیقه غوطه‌ور شدند.  سپس همه­ی نمونه‌ها درون کیسه‌های پلی‌اتیلنی قرار داده شده و به یخچال با دمای ۱±۴ درجه­ی سانتی‌گراد منتقل شده و به مدت ۲۱ روز نگهداری شدند.  در فواصل زمانی هفت روزه از فیله‌ها نمونه‌برداری به عمل آمد.  نمونه‌ها برای اندازه‌گیری شاخص‌های کیفی به آزمایشگاه مجهز منتقل شدند.  نتایج این مطالعه به وضوح حاکی از تأثیر معنی‌دار عصاره­ی سیر بر بهبود تازه‌مانی فیله­ی ماهی بود.  بر این اساس بهترین نتایج مربوط به کاربرد عصاره­ی سیر ۵/۱ درصد بود.  بدین ترتیب شاخص تعداد کل باکتری‌های قابل مشاهده، تعداد کل باکتری‌های سرمادوست، عدد پراکساید، شاخص تیوباربیتوریک اسید، مقدار مواد ازته فرار، pH و مقدار اسیدهای چرب آزاد در تمامی موارد بهبود نشان داد.  در نهایت با اندکی محافظه‌کاری طول دوره­ی ۱۴ روزه با نسبت عصاره­ی سیر ۵/۱درصد، طی دوره­ی نگهداری در  یخچال‌ پیشنهاد می‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.