مقاله اثرعصاره‌ی آویشن (Thymus vulgaris)بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرعصاره‌ی آویشن (Thymus vulgaris)بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجه‌های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرعصاره‌ی آویشن (Thymus vulgaris)بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرعصاره‌ی آویشن (Thymus vulgaris)بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرعصاره‌ی آویشن (Thymus vulgaris)بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثرعصاره‌ی آویشن (Thymus vulgaris) بر مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل و غلظت لیپیدهای سرم خون در جوجه‌های گوشتی، ۲۰۰ قطعه جوجه‌ی یک روزه‌ی گوشتی خریداری و ۲۰ قطعه جوجه برای تعیین میزان پادتن مادر‌ی خون‌گیری شد و بقیه‌ی جوجه‌ها به طور تصادفی به ۴ گروه مساوی تقسیم شدند. جوجه‌های گروه ۱، ۲ و ۳ محلول حاوی عصاره‌ی گیاه آویشن را به ترتیب به میزان ۱/۰ درصد، ۱۵/۰ درصد و ۲/۰ درصد در آب آشامیدنی در کل دوره‌ی پرورش دریافت نمودند. جوجه‌های گروه ۴ به عنوان گروه شاهد محلول حاوی عصاره گیاه آویشن را دریافت نکردند. روزانه، مقدار خوراک داده شده ثبت شد. در ۲۱ روزگی و در پایان دوره، میزان خوراک مصرف شده، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذا محاسبه گردید. به منظور تعیین غلظت کلسترول تام، تری‌گلیسرید، LDL-c و HDL-c سرم در پایان دوره از ۱۵ قطعه جوجه از هر گروه، به طور تصادفی، خون‌گیری از ورید بال به عمل آمد. این مطالعه نشان داد که عصاره‌ی آویشن باعث کاهش میزان تری‌گلیسیرید سرم و افزایش کلسترول، LDL و HDL به طور معنی‌دار شد (۰۵/0p<). عصاره آویشن توانست ضریب تبدیل غذایی را در ۲۱ روز اول دوره بهبود بخشد اما در ۲۱ روز دوم و کل دوره تفاوت معنی‌داری بین گروه‌ها دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.