مقاله اثرات دفعات غذادهی و درجه حرارت آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی بنی در مرحله جوانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات دفعات غذادهی و درجه حرارت آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی بنی در مرحله جوانی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات دفعات غذادهی و درجه حرارت آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی بنی در مرحله جوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات دفعات غذادهی و درجه حرارت آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی بنی در مرحله جوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات دفعات غذادهی و درجه حرارت آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی بنی در مرحله جوانی :

تعداد صفحات :۱۷

مطالعه حاضر با هدف تعیین تاثیر دفعات غذادهی در درجه حرارت‌های مختلف آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی بنی در مرحله جوانی طراحی گردید. ماهیان بنی در مرحله جوانی با وزن اولیه ۵۹/۰± 14/31 گرم با جیره غذایی حاوی ۲۷/۴۶ درصد پروتئین و ۴۳/۲۰ کیلوژول در گرم انرژی، به مدت ۸ هفته تغذیه شدند. این تحقیق با استفاده از ۱۲ آکواریوم ۱۲۰ لیتری مجهز به سیستم هوادهی و بخاری‌های برقی، در دو تیمار دمایی ۲۴ و ۲۸ درجه سانتی‌گراد همراه با یک و دو نوبت غذادهی در روز (در مجموع چهار تیمار) با سه تکرار طراحی گردید. بالاترین و پایین‌ترین میانگین افزایش وزن بدن به ترتیب در تیمار با دمای ۲۸ درجه سانتی‌گراد و دو نوبت غذادهی (۰۵/۸ گرم) و تیمار با دمای ۲۸ درجه سانتی‌گراد و یک نوبت غذادهی در روز (۸۲/۵ گرم)، ثبت شد. در هر دو دمای ۲۴ و ۲۸ درجه سانتی‌گراد با افزایش نوبت‌های غذادهی از یک به دو نوبت در روز، میانگین افزایش وزن، درصد افزایش وزن بدن و نرخ رشد روزانه اختلاف معنی‌داری (۰۵/0P<) را نشان داد. در حالی که در نسبت تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه، بازده تبدیل غذایی و درصد بازماندگی، اختلاف معنی‌دار نبود (۰۵/0P>). نسبت کارایی پروتئین با افزایش درجه حرارت آب اختلاف معنی‌داری را نشان نداد (۰۵/0P>) ولی با تغییر نوبت‌های غذادهی اختلاف معنی‌داری (۰۵/0P<) در نسبت کارایی پروتئین مشاهده شد. شاخص کبدی به طور معنی‌داری (۰۵/0P<) تحت تاثیر تغییرات درجه حرارت آب قرار داشت. محتوی پروتئین، خاکستر و رطوبت لاشه با افزایش درجه حرارت آب و دفعات غذادهی اختلاف معنی‌داری (۰۵/0P>) نشان نداد ولی در محتوی چربی اختلاف معنی‌داری (۰۵/0P<) مشاهده گردید. با توجه به نتایج حاصل از اثرات دفعات مختلف غذادهی و درجه حرارت آب بر شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن، می‌توان تیمار با دو نوبت غذادهی در روز در دمای ۲۸ درجه سانتی‌گراد را جهت رشد مطلوب، بهره‌برداری مناسب غذایی و بالا بردن میزان تولید ماهی بنی پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.