مقاله مقایسهی تجویز خوراکی غلظت های مختلف جلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر میزان کاروتنوئید پوست و رنگ ماهی سورم ( Heros serverus )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسهی تجویز خوراکی غلظت های مختلف جلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر میزان کاروتنوئید پوست و رنگ ماهی سورم ( Heros serverus ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسهی تجویز خوراکی غلظت های مختلف جلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر میزان کاروتنوئید پوست و رنگ ماهی سورم ( Heros serverus ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسهی تجویز خوراکی غلظت های مختلف جلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر میزان کاروتنوئید پوست و رنگ ماهی سورم ( Heros serverus )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسهی تجویز خوراکی غلظت های مختلف جلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر میزان کاروتنوئید پوست و رنگ ماهی سورم ( Heros serverus ) :
تعداد صفحات :۱۷
رنگ ماهی به عنوان یکی از شاخصهای مهم در بازارپسندی و یکی از فاکتورهای تجاری در آبزی پروری به شمار میرود. در این تحقیق اثر تجویز خوراکی غلظتهای مختلف جلبک دونالیلا سالینا بر میزان بتاکاروتن پوست، رنگ پوست و بالههای ماهی سورم (H.serverus) مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور تعداد ۱۸۰ قطعه ماهی با میانگین وزن (g5/0±27) به ۴ تیمار در ۳ تکرار تقسیم شدند: تیمار اول با غذای پایه فاقد جلبک دونالیلا ((G1 و سه تیمار دیگر به ترتیب با غلظت ۵۰ (G2)، ۱۰۰ (G3) و ۲۰۰ (G4) میلیگرم جلبک دونالیلا سالینا در کیلوگرم خوراک، تغذیه شدند. بعد از ۶ هفته تغذیه از ماهیهای هر تیمار عکس دیجیتال و نمونهی پوست تهیه گردید. میزان بتاکاروتن پوست و شاخصهای رنگ (Chroma, Hue, b*, a*, L* E* و ΔE) بین تیمارها مقایسه گردیدند. نتایج نشان داد که میزان بتاکاروتن در تمامی تیمارها افزایش معنیداری نسبت به تیمار شاهد داشت (۰۵/0P<) و بیشترین میزان بتاکاروتن برابر ۴۵/۰±06/4 mg/kg مربوط به تیمار G4 بود. در ناحیهی تنه و باله شاخصهای (Chroma, b*, L*) تفاوت معنیداری بین تیمارها مشاهده نشد (۰۵/0P>). در ناحیهی تنه شاخصهای (a*, ΔE, E*) افزایش و شاخص Hue کاهش معنیداری در تیمارهای (G3) و (G4) نسبت به تیمار شاهد نشان داد (۰۵/0P<). در ناحیهی بالهها شاخصهای E* و a* در تیمارهای (G3) و (G4) افزایش معنیداری نسبت به تیمار شاهد داشت (۰۵/0P<). میزان شاخص EΔ در تمامی تیمارها افزایش معنیداری نسبت به تیمار شاهد داشت (۰۵/0P<)، که بیشترین میزان افزایش مربوط به تیمار (G4) بود. شاخص Hue در تیمار (G4) کاهش معنیداری نسبت به تیمار شاهد نشان داد (۰۵/0P<). با توجه به قیمت مناسب، در دسترس بودن و امکان تولید وسیع، از این جلبک میتوان به عنوان یک منبع کاروتنوئید و مادهای برای بهبود رنگ در ماهی استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.