مقاله بتا کاروتن و نقش های آن در پیشگیری و یا تشدید سرطان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بتا کاروتن و نقش های آن در پیشگیری و یا تشدید سرطان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بتا کاروتن و نقش های آن در پیشگیری و یا تشدید سرطان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بتا کاروتن و نقش های آن در پیشگیری و یا تشدید سرطان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بتا کاروتن و نقش های آن در پیشگیری و یا تشدید سرطان :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شواهد اپیدمیولوژیک نقش حفاظتی رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات در پیشگیری از بروز سرطان ها را نشان داده اند. کاروتن یکی از آنتی اکسیدانهای موجود در میوه ها و سبزیجات است. با وجودی که برخی تحقیقات نشان دادند در افرادی که کاروتن بیشتری از راه غذا دریافت می کنند، یا سطح سرمی بیشتری دارند، بروز سرطان کمتر است، ولی مصرف کاروتن در جوامع تاثیر مثبتی نشان نداده است و حتی در برخی موارد بخصوص در افراد سیگاری مصرف مکمل کاروتن سبب افزایش بروز سرطان شده است.از مجموع ۲۵ تحقیق مورد بررسی در این مطالعه، تنها در دو بررسی که مکمل کاروتن همراه با ویتامین E و سلنیم داده شده بود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان معده و مری کاهش یافت و در یک مظالعه عود مجدد سرطان کولورکتال در افراد غیر سیگاری کاهش یافت. در چهار بررسی، مکمل کاروتن خطر بروز سرطان را افزایش داده و در یک مورد خطر عود مجدد سرطان کولورکتال در افراد سیگاری و الکلی دو برابر شد. کاروتن پرولیفراسیون سلول های اپیتلیال و کاهش بیان رسپتورهای اسید رتینوئیک ناشی از مصرف سیگار را تشدید می کند و ممکن است بر سیگنالیگ رتینوئیدها تاثیر گذارد. کاروتن می تواند تعدادی از ایزوفرمهای CYP را در تمام بافتها القاء کند و نهایتا یک پروکارسینوژن را به کارسینوژن تبدیل نماید. همچنین ممکن است سبب تولید مقدار زیادی اکسیژن Reactive گردد. این ویژگی های کاروتن در غلظت های بیشتر و مدت طولانی تر افزایش می یابد. لذا در مجموع به نظر می رسد، مصرف مقادیر زیاد کاروتن در طولانی مدت اثرات آنتی اکسیدانی آن را تحت تاثیر قرار داده و می تواند به جای آنتی اکسیدان به صورت یک پرواکسیدان عمل نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.