مقاله بررسی باقیمانده های آنتی بیوتیکی تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در عسل های تولیدی برخی کندوهای عسل استان خوزستان با استفاده از روش HPLC
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی باقیمانده های آنتی بیوتیکی تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در عسل های تولیدی برخی کندوهای عسل استان خوزستان با استفاده از روش HPLC دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی باقیمانده های آنتی بیوتیکی تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در عسل های تولیدی برخی کندوهای عسل استان خوزستان با استفاده از روش HPLC کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باقیمانده های آنتی بیوتیکی تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در عسل های تولیدی برخی کندوهای عسل استان خوزستان با استفاده از روش HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی باقیمانده های آنتی بیوتیکی تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در عسل های تولیدی برخی کندوهای عسل استان خوزستان با استفاده از روش HPLC :
تعداد صفحات :۱۶
تتراسایکلینها در درمان بیماری لوک آمریکایی و اروپایی در زنبوران عسل به فراوانی مورد استفاده قرار میگیرند. عدم توجه زنبورداران به توصیههای دامپزشکی در خصوص میزان و زمان مصرف دارو سبب افزایش بیش از حد مجاز باقیماندهها، در عسل میگردد. با توجه به عوارض حاصل از این باقیماندهها، نظیر مقاومت دارویی، ازدیاد حساسیت در مصرفکنندگان و ….، در مطالعهی حاضر باقیمانده دو داروی تتراسایکلین و اکسیتتراسایکلین در برخی نمونههای عسل مصرفی در خوزستان به روش HPLC بررسی گردید. تعداد ۶۰ نمونه عسل از زنبورستانهای استان خوزستان جمعآوری و مراحل آمادهسازی جهت جستجوی باقیمانده داروهای تتراسایکلین و اکسیتتراسایکلین صورت گرفت. بدین منظور ۵ گرم عسل را جهت استخراج در ۲۵ میلیلیتر بافر مک ایوان حل کرده و کاملاً هموژن نموده و از صافی عبور داده و پس از کالیبره کردن دستگاه HPLC ، مقدار ۲۰ میکرولیتر از آن به دستگاه تزریق شد. سپس میزان باقیمانده داروهای مورد مطالعه، در عسل، تعیین شد. این بررسی نشان داد که ۱۴ (۳۳/۲۳ درصد) نمونهی عسل فاقد هر دو باقیمانده تتراسایکلین و اکسیتتراسایکلین بود حال آن که ۳۱ (۶۶/۵۱ درصد) نمونه دارای هر دو نوع باقیمانده بود. میانگین و خطای معیار باقی ماندهی دارویی تتراسایکلین و اکسیتتراسایکلین در نمونهی عسلهای حاوی باقیمانده آنتیبیوتیکی به ترتیب ۳۸/۳۱±23/119 و ۰۲/۳۷±636/167 میکروگرم بر کیلوگرم بود و در مجموع ۴۶ (۶۷/۷۶ درصد) نمونه از مجموع ۶۰ نمونهی عسل مورد بررسی در مطالعهی حاضر، از نظر باقیمانده آنتیبیوتیکی، مثبت بوده و اختلاف معنیداری با مقدار صفر اعلام شده از سوی اتحادیهی اروپا، کدکس الیمانتاریوس و نیز سازمان غذا و دارو داشتند (۰۵/0P≤).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.