مقاله اثرات تانن اسپرس عمل‌آوری شده با آب یا اوره برجمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیربرون‌تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات تانن اسپرس عمل‌آوری شده با آب یا اوره برجمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیربرون‌تنی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تانن اسپرس عمل‌آوری شده با آب یا اوره برجمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیربرون‌تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تانن اسپرس عمل‌آوری شده با آب یا اوره برجمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیربرون‌تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تانن اسپرس عمل‌آوری شده با آب یا اوره برجمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیربرون‌تنی :

تعداد صفحات :۲۷

این آزمایش با هدف اثر اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با آب یا اوره بر جمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجه‌های تولیدگاز و خصوصیات تخمیر برون‌تنی انجام شد.تیمارها شامل علوفه اسپرس عمل‌آوری شده (با آب یا اوره) و بدون عمل‌آوری بودند. داده‌های روش گاز در قالب طرح اندازه‌گیری‌های تکرارشونده و سایر داده‌ها در قالب طرح کامل تصادفی آنالیز شد. نتایج نشان داد عمل‌آوری با اوره و آب باعث کاهش درصد ماده خشک شد. بیشترین میزان درصد پروتئین خام مربوط به عمل‌آوری با اوره(۲۵/۱۴درصد) بود. اثر عمل‌آوری با آب و اوره بیشترین درصد کاهش ترکیبات فنولی، تانن‌کل و تانن‌متراکم را در اسپرس آبی داشت (۰۵/۰>P). نتایج نشان داد اسپرس آبی عمل‌آوری شده با آب و اوره دارای پتانسیل تولیدگاز و نرخ تولید گاز بالاتری بود. افزایش گاز تولیدی در تیمارهای عمل‌آوری اسپرس‌آبی با آب یا اوره نشان ‌دهنده اثر تانن-زدایی عمل‌آوری با آب یا اوره بر اسپرس بود. بیشترین و کمترین میزان ماده آلی هضم شده واقعی مربوط به تیمارهای اسپرس آبی عمل‌آوری با آب و اسپرس دیم بدون عمل‌آوری (به ترتیب با ۲۹۶ و ۱۰۵میلی‌گرم) بود. در مورد فاکتور جداکننده تیماراسپرس آبی عمل‌آوری با آب (۰۱/۶ میلی‌لیتر بر میلی گرم) اختلاف معنی‌دار ‌با دیگر تیمارها داشت(۰۵/۰>P). کمترین و بیشترین غلظت نیتروژن آمونیاکی به ترتیب مربوط به اسپرس دیم بدون عمل‌آوری و اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره بود (۰۵/۰>P). اثر تیمارها بر جمعیت کل باکتری‌های شکمبه، باکتری‌های سلولولایتیک و پروتوزوآها معنی‌دار شد (۰۵/۰< P). تانن اسپرس موجب کاهش تولید گاز در کل فرآیند تخمیر شکمبه در پایان انکوباسیون شد. در مجموع، عمل‌آوری اسپرس با آب و اوره موجب تغییر جمیت باکتری‌های کل، سلولولیتیک، پروتوزوآها و در نهایت افزایش سنتز توده میکروبی شد. به طور کلی عمل‌آوری اسپرس با آب روش موفق و ارزان‌تری نسبت به روش استفاده از اوره بوده و قابل توصیه می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.