مقاله اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم‌مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون در مرغ‌های تخمگذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم‌مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون در مرغ‌های تخمگذار دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم‌مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون در مرغ‌های تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم‌مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون در مرغ‌های تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم‌مرغ، عملکرد و وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون در مرغ‌های تخمگذار :

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش به منظور بررسی اثر تغذیه با دانه‌ی زنیان و ویتامین E بر خصوصیات کیفی، عملکرد و وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون مرغان تخم‌گذار انجام شده است. در این تحقیق تعداد ۲۱۶ قطعه مرغ تخم‌گذار های‌لاین W-36 با سن ۷۰ هفته به طور تصادفی به ۶ تیمار با سه تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی تقسیم شدند. مرغ‌ها با جیره‌های آزمایشی حاوی ۰، ۱، ۲ و ۳ درصد پودر دانه‌ی زنیان به عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی، در مقایسه با دو سطح از ویتامین E (100 و ۲۰۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم جیره) به مدت ۱۰ هفته تغذیه شدند. نتایج نشان داد که افزایش سطح پودر دانه‌ی زنیان در جیره از ۰ تا ۳۰ گرم بر کیلوگرم جیره، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی پلاسما را افزایش می‌دهد (۰۵/0P<)؛ اما موجب کاهش مقدار مالون‌دی‌آلدئید (MDA) سرم می‌گردد (۰۵/0P>). همچنین افزودن ویتامین E به جیره، اثر معنی‌داری بر سطح MDA سرم ندارد اما آن را کاهش می‌دهد؛ علاوه بر این، موجب افزایش معنی‌دار ظرفیت آنتی‌اکسیدانی خون در مقایسه با گروه کنترل می‌شود (۰۵/0P<). همه‌ی مرغ‌ها دارای میزان تخم‌گذاری، میانگین وزن تخم‌مرغ، توده‌ی تخم‌مرغ و ضریب تبدیل خوراک مشابه بودند. مصرف خوراک مرغ‌های تغذیه شده با جیره‌های حاوی ۱ درصد پودر دانه‌ی زنیان به طور معنی‌داری، پایین‌تر از سایر گروه‌ها بود. جیره‌های آزمایشی، رنگ زرده را در مقایسه با گروه کنترل، افزایش دادند (۰۵/0P<). این مطالعه، نشان داد که دانه‌ی زنیان این قابلیت را دارد که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی در طی تخمگذاری استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.