مقاله بررسی تاثیر پارامترهای موثر بر تغییر رنگ شربت گلوکز در حین نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پارامترهای موثر بر تغییر رنگ شربت گلوکز در حین نگهداری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پارامترهای موثر بر تغییر رنگ شربت گلوکز در حین نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پارامترهای موثر بر تغییر رنگ شربت گلوکز در حین نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پارامترهای موثر بر تغییر رنگ شربت گلوکز در حین نگهداری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

تأثیر pH، درجه حرارت نگهداری و غلظت شربت گلوکز بر روی تغییر رنگ شربت گلوکز در حین نگهداری بررسی شد و زمان ماندگاری شربت تحت شرایط گوناگون تخمین زده شد. در این کار درجه حرارتهای ۵، ۲۵ و ۴۵ درجه سانتیگراد، pH های ۴، ۵ و ۶ و بریکسهای ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ بررسی شدند. بعد از ۲۶ هفته هیچ تغییر رنگی در شبت نگهداری شده در ۵۰ درجه سانتیگراد مشاهده نشد، در ۲۵ درجه سانتیگراد سرعت تغییر رنگ پائین بود و بعد از ۱۸ هفته تغییر رنگ با چشم قابل ملاحظه بود و در ۴۵ درجه سانتیگراد سرعت تغییر رنگ بالا بود و بعد از دو هفته رنگ با چشم قابل ملاحظه بود و در هفته پانزدهم رنگ شربت کاملا قهوه‌ای بود. در pH برابر ۵ سرعت قهوه‌ای شدن از سایر pH ها پائین‌تر بود. با افزایش غلظت تا بریکس ۷۰ سرعت تغییر رنگ افزایش یافت اما با افزایش بیشتر غلظت شربت سرعت تغییر رنگ کاهش یافت. همچنین سینتیک تغییر رنگ مطالعه شد و ثابت سرعت و انرژی فعالیت واکنش قهوه‌ای شدن محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.