مقاله تأثیر رفتار خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه در استانداری کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر رفتار خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه در استانداری کرمانشاه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر رفتار خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه در استانداری کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رفتار خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه در استانداری کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر رفتار خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه در استانداری کرمانشاه :

تعداد صفحات :۲۱

زمینه و هدف: منابع انسانی در دنیای امروز، بهترین مزیت رقابتی هر سازمان تلقی می‌شود و انسان بیش از هر زمان دیگری در نظریه سازمان‌ها اهمیت یافته است. نیروی انسانی به همان اندازه که می‌تواند سازمان‌‌‌ها را در رقابت یاری دهد، ممکن است مانعی جدی بر سر راه سازمان باشد. هدف از این پژوهش، مطالعه و بررسی تأثیر خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه آنان در استانداری کرمانشاه است.
روش: تحقیق حاضر ازلحاظ هدف کاربردی و ازلحاظ روش جزء تحقیقات توصیفی از نوع همبستگی و ازلحاظ شیوه گردآوری داده‌ها تحقیقی میدانی و کمی می‌باشد. حجم جامعه موردمطالعه ۴۰۱ نفر از کارمندان استخدام رسمی استانداری کرمانشاه بودند که ۱۹۷ نفر با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه‌گیری طبقه‌ای تصادفی ساده به‌عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش پرسشنامه رفتار خودشیفتگی و رفتار ریاکارانه شیری و همکاران (۱۳۹۴) است که دارای ۵۰ سؤال می‌باشد که روایی صوری آن مورد تأیید اساتید و نخبگان قرار گرفت. برای پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد که برای پرسشنامه‌های رفتار خودشیفتگی و رفتار ریاکارانه بر روی ۳۰ نفر از نمونه موردمطالعه به ترتیب ۹۱/۰ و ۷۶/۰ اندازه‌گیری گردید. برای تجزیه‌وتحلیل داده‌‌‌های پرسشنامه از آزمون‌های T تک نمونه‌ای، همبستگی و مدل معادلات ساختاری، استفاده شد.
یافته‌‌‌ها: یافته‌‌‌ها بیانگر آن بود که میزان رفتار خودشیفتگی مدیران از منظر کارکنان حدود ۴/۳۷% و سطح رفتارهای ریاکارانه آنان تقریباً ۶/۳۷% بود. در بین ابعاد رفتار خودشیفتگی مدیران، بیشترین میانگین مربوط به بعد محق بودن و کمترین مربوط به بعد بهره‌کشی بود. در بین ابعاد رفتار ریاکارانه مدیران، بیشترین میانگین مربوط به بعد سیاست جذبی مدیریت در قبال منابع انسانی و کمترین مربوط به بعد سیاست دفعی مدیریت در قبال منابع انسانی بود.
نتیجه‌گیری: نتایج حاکی از آن بود که خودشیفتگی مدیران بر رفتارهای ریاکارانه اثر مستقیم و معناداری داشت و همچنین ابعاد خودشیفتگی مدیران ازجمله اقتدار، خودنمایی، برتری‌جویی، بهره‌کشی، محق بودن، خودبسندگی و خودبینی مدیران سبب ارتقای سطح رفتارهای ریاکارانه در سازمان‌‌‌ می‌شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.