مقاله بررسی تاثیر تغییرات اقلیمی و فعالیت‌های انسانی بر پوشش گیاهی در حوضه زاینده رود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر تغییرات اقلیمی و فعالیت‌های انسانی بر پوشش گیاهی در حوضه زاینده رود دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تغییرات اقلیمی و فعالیت‌های انسانی بر پوشش گیاهی در حوضه زاینده رود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تغییرات اقلیمی و فعالیت‌های انسانی بر پوشش گیاهی در حوضه زاینده رود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تغییرات اقلیمی و فعالیت‌های انسانی بر پوشش گیاهی در حوضه زاینده رود :

تعداد صفحات :۲۲

زمینه و هدف :بحران و کمبود آب از مهم­ترین مشکلات موجود در حوضه زاینده‏رود بوده است. در دهه گذشته با تغییر مدیریت حوضه از مدیریت یکپارچه حوضه به مدیریت استانی، بحران کم آبی و تخریب منابع جهت تغییر کاربری به زمین­های کشاورزی در غرب حوضه شدت بیشتری گرفته است. لذا این مطالعه به تعیین روند و نوع کاربری اراضی و بررسی تاثیر تغییرات اقلیم و دخالت انسان در این حوضه پرداخته است.
روش بررسی : در این تحقیق، از نقشه‏های ماهواره‏ لندست ۸ و ۵ استفاده شده و بعد از تصحیح هندسی و رادیومتریک نقشه‏ها، با استفاده از شاخص پوشش گیاهیNDVI ، نحوه و میزان پراکندگی انواع اراضی و پوشش­ها در ۴ کلاس مختلف در طی دوره ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۵ تعیین شده ‏است.
یافته ها: نتایج بدست آمده از بررسی پوشش اراضی حاکی از آن است که در بازه زمانی ده ساله بعد از اجرای مدیریت استانی، اراضی کشاورزی و اکوسیستم‏های طبیعی با روند افزایشی رو به نابودیست.کاهش سطح زمین­های کشاورزی بیشتر در استان اصفهان رخ داده است و افزایش تخریب مراتع در غرب حوضه بخصوص در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد شده است. از مهم­ترین دلایل تخریب منابع طبیعی بخصوص مراتع می‏توان به تبدیل مراتع به زمین­های کشاورزی و احداث جاده بین این زمین­ها و همچنین مهم­ترین علت کاهش سطح زمین­های کشاورزی، نبود آب در این حوضه، اشاره کرد.
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این تحقیق امکان اخذ تصمیمات اساسی در تدوین سیاست‏های مدیریتی برای برنامه‏ریزان و مدیران در حوضه زاینده‏رود جهت پایداری و ارزیابی منابع طبیعی را فراهم خواهد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.