مقاله مدل‌سازی و شناسایی عوامل مؤثر بر استقرار اکوتوریسم در شهرستان جوانرود با استفاده طبقه‌بندی درخت تصمیم‌گیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل‌سازی و شناسایی عوامل مؤثر بر استقرار اکوتوریسم در شهرستان جوانرود با استفاده طبقه‌بندی درخت تصمیم‌گیری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل‌سازی و شناسایی عوامل مؤثر بر استقرار اکوتوریسم در شهرستان جوانرود با استفاده طبقه‌بندی درخت تصمیم‌گیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل‌سازی و شناسایی عوامل مؤثر بر استقرار اکوتوریسم در شهرستان جوانرود با استفاده طبقه‌بندی درخت تصمیم‌گیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل‌سازی و شناسایی عوامل مؤثر بر استقرار اکوتوریسم در شهرستان جوانرود با استفاده طبقه‌بندی درخت تصمیم‌گیری :

تعداد صفحات :۲۴

زمینه و هدف : مطالعه شرایط محیط زیستی مناطق استقرار گردشگران در عرصه‌های طبیعی که ناشی از نقش فعال آن­ها در انتخاب مناطق باشد به دلیل آشکار ساختن تمایلات، ترجیحات و حتی فرهنگ استفاده از عرصه‌های بکر در جهت نیل به برنامه‌ریزی توسعه پایدار این مناطق بسیار مفید است. روش بررسی : به منظور بررسی عوامل مؤثر بر استقرار گردشگران در شهرستان جوانرود از متغیرهای مؤثر و روش طبقه‌بندی درختی Classification tree استفاده شد. تعداد ۳۰۰ نقطه حضور گردشگر در طول سال ۱۳۹۵-۱۳۹۶ مشاهده و ثبت گردید. سپس از متغیرهای تأثیرگذار بر استقرار شامل ارتفاع، فاصله از شهر، فاصله از روستا، شیب، زبری زمین، فاصله از جاده‌های اصلی، فاصله از مراکز خدماتی و تفریحی، فاصله از جنگل‌های متراکم و نیمه متراکم و فاصله از چشمه استفاده شد. اعتبار­سنجی مدل با تحلیل آماریRoc و شناسایی حد آستانه با استفاده از آزمون Youden انجام گرفت. یافته‌ها: نتایج حاصل از اعتبار سنجی مدل تایید­کننده اجرای مدل بود (۸۳۱/۰=AUC) بر­اساس نتایج حاصل از حساسیت­سنجی مدل متغیرهای فاصله از شهر و فاصله از جاده بیش­ترین تأثیر را بر روی استقرار نواحی داشتند. محدوده‌ای معادل ۵۱۹۴ هکتار از شهرستان برای استقرار اکوتوریسم مناسب ارزیابی‌شده است. اکثر گردشگران شهرستان، بازدید از بازارهای شهرستان را هدف اولیه و گذراندن اوقات فراغت را در طبیعت پیرامون شهر به‌عنوان هدف ثانویه دارند. نتیجه­گیری: نتایج این مطالعه لزوم بررسی تطابقی نواحی استقرار فعلی گردشگران و فعالیت‌های آن‌ها در عرصه را با شرایط مطلوب و مناسب از دیدگاه آمایش سرزمین مشخص می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.