مقاله ارزیابی ریسک واحدتولید واحیای کارخانه آلومینیوم المهدی(عج) بندرعباس به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن در فرآیند تولید محصول-(PFMEA)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی ریسک واحدتولید واحیای کارخانه آلومینیوم المهدی(عج) بندرعباس به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن در فرآیند تولید محصول-(PFMEA) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ریسک واحدتولید واحیای کارخانه آلومینیوم المهدی(عج) بندرعباس به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن در فرآیند تولید محصول-(PFMEA)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ریسک واحدتولید واحیای کارخانه آلومینیوم المهدی(عج) بندرعباس به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن در فرآیند تولید محصول-(PFMEA)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ریسک واحدتولید واحیای کارخانه آلومینیوم المهدی(عج) بندرعباس به روش تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن در فرآیند تولید محصول-(PFMEA) :

تعداد صفحات :۲۱

زمینه و هدف :در این مقاله شناسایی و تجزیه تحلیل ریسک در واحدتولید و احیایکارخانه آلومینیوم المهدی بندرعباس به روشتجزیهو تحلیلحالاتشکست و اثرات آن در فرآیند تولید محصولبه ‌انجام رسید. روش بررسی : پس از بررسی پیشینه و مروری بر ادبیات تحقیق جهت بررسی ریسک‌‌های محیط‌زیستی ناشی از این کارخانه، مصاحبه‌هایی با کارکنان کارخانه صورت گرفت و فهرستی از عوامل احتمالی مولد ریسک پس از تکمیل کاربرگ‌ها و بررسی مستندات سامانه مدیریت یکپارچه کارخانه موسوم به IMS مشخص گردید. با تکمیل پرسشنامه‌های بسته از ۵۰ پرسنل شاغل در محیط مهم‌ترین منابع مولد ریسک در واحد تحت بررسی تعیین شد. پس از شناسایی فعالیت‌ها و فرآیندهای مختلف کارخانه، عوامل بالقوه آسیب‌رسان شناسایی و باتوجه به احتمال وقوع و شدت اثر آن­ها بر انسان، تجهیزات و سرمایه طبقه‌بندی شدند. یافته ها: از مقایسه اعداد اولویت ریسکمحاسبه شده در واحد تحت مطالعه کارخانه نتیجه شد که اولویت ریسک در فعالیت‌های عایق الکتریکی با نمره ۱۶۲ در رتبه اول و پس از آن فعالیت‌های بازکردن بیرینگ چرخ‌ها، بالابرهای مکانیکی، جرثقیل پنج تن و سیستم Earthing با نمرات ۱۴۴ ،۱۴۰،۱۴۰ و ۱۰۸ در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار دارند. همچنین فعالیت‌های ریسک مربوط به ستون آندگیر و آچار با امتیاز ۱۴ کمترین عدد اولویت ریسک را دارا هستند. نتیجه گیری: در نهایت نتایج این مطالعه نشان داد شرایط نسبتاً ایمن در واحد تولید و احیای کارخانه آلومینیوم المهدی برقرار می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.