مقاله مطالعه تجربی اثرات حفاظتی کروسین (Crocin) بر نفروپاتی ناشی از انسداد کامل یک‌طرفی حالب در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه تجربی اثرات حفاظتی کروسین (Crocin) بر نفروپاتی ناشی از انسداد کامل یک‌طرفی حالب در موش صحرایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تجربی اثرات حفاظتی کروسین (Crocin) بر نفروپاتی ناشی از انسداد کامل یک‌طرفی حالب در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تجربی اثرات حفاظتی کروسین (Crocin) بر نفروپاتی ناشی از انسداد کامل یک‌طرفی حالب در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تجربی اثرات حفاظتی کروسین (Crocin) بر نفروپاتی ناشی از انسداد کامل یک‌طرفی حالب در موش صحرایی :

تعداد صفحات :۲۴

هرگونه اختلال در جریان طبیعی ادرار به نفروپاتی انسدادی منجر می‌شود. هدف این مطالعه، ارزیابی تاثیر کروسین بر کلیه متعاقب انسداد کامل یک­طرفه حالب در موش صحرایی بود.۴۰ سر موش صحرایی نر ویستار به­طور تصادفی به چهار گروه مساوی تقسیم شدند. گروه­های اول و دوم به­ترتیب، شاهد و شم در نظر گرفته شدند. در گروه سوم، حالب طرف چپ با جراحی مسدود شد. در گروه چهارم بعد از انسداد حالب چپ، روزانه mg/kg50 کروسین به­مدت پانزده روز گاواژ شد. در پایان، نمونه‌ خون جهت اندازه‌گیری اوره، اسید اوریک و کراتینین سرم اخذ شد. مالون­دی­آلدئید و گلوتاتیون احیاء به­منظور ارزیابی فعالیت رادیکال­های آزاد و فعالیت آنزیم­های سوپراکسید دیسموتاز، کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز جهت تعیین وضعیت آنتی‌اکسیدانی در هموژنات بافت کلیه چپ اندازه­گیری شد. آسیب­شناسی بافتی کلیه چپ برای تائید یافته­­های بیوشیمیایی انجام شد. اختلافات بین گروه­ها توسط آزمون آماری‏ تحلیل واریانس یک­طرفه و پس­آزمون توکی در سطح معنی­داری ۰۵/0p< تعیین شد. انسداد یک­طرفه حالب، باعث افزایش معنی­دار اوره، اسید اوریک و کراتینین سرم و مالون­دی­آلدئید کلیه و همچنین کاهش معنی­دار آنتی­اکسیدان­ها و گلوتاتیون احیاء کلیه شد. تیمار با کروسین به­طور معنی­داری مقادیر افزایش­یافته مارکرهای سرمی آسیب کلیه و مالون­دی­آلدئید بافت کلیه را کاهش داد و آنتی­اکسیدان­ها و گلوتاتیون احیاء کاهش یافته کلیه را به مقدار طبیعی برگرداند. آسیب­شناسی کلیه، تغییرات ایجاد شده توسط انسداد حالب و اثرات محافظتی کروسین را مورد تائید قرار داد. نتایج نشان داد کروسین اثرات محافظتی خود را در انسداد یک­طرفی حالب، احتمالاً از طریق خواص آنتی­اکسیدانی اعمال می­­کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.