مقاله بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو۱۰۳/۳ SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو۱۰۳/۳ SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو۱۰۳/۳ SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو۱۰۳/۳ SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو۱۰۳/۳ SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی :

تعداد صفحات :۱۸

زعفران ایران به عنوان طلای سرخ در بازارهای جهانی حائز اهمیت می باشد .یکی از عوامل اصلی در رقابت بازارهای جهانی پوشش های بسته بندی مرغوبدر جهت تقلیل بار میکروبی محصول و افزایش زمان ماندگاری می باشد در اینتحقیق به روی تعداد ۱۰ بسته ۵ گرمی زعفران تهیه شده از فروشگاه هایزنجیره ای و معتبر در سطح شهر تهران آزمون میکروبی برپایه استاندارد ۲۱۹۸(آزمون میکروبی زعفران موسسه استاندارد ایران ) انجام یافته و نسبت بهپوشش های عاری از پوشش نانو که تحت عنوان شاهد بودند، بررسی و مقایسه گردید که در نهایت یکی از انواع پوشش های ۳و ۵وصفردرصد معادل ۴۰۰۰ PPM توانست بار میکروبی را تا ۹۸ درصد تقیلیل دهد، نتایج فاز دوم طرح نیز ناشی ازعدم رها سازی ذرات نانو به محصول بسته بندی شده نهائی دارد و میزانرهایش گروه های تحت آزمایش بوسیله آزمون تیترینو سنجش گردید که معادل صفر PPM بوده است، در قسمت دوم طرح تحقیقاتی مذکور به بررسی میزان باقی ماندگی ذرات نانو در محصول بسته بندی شده نهائی بعد از زمان های ۱ و۲و ۳ماه انجام گردید که پس از انتقال به آزمایشگاه شیمی مواد غذائی توسطدستگاه اندازه گیری فلزات سنگین (تیترینو مدل ۴۲۸ ) به بررسی میزان با قی ماندگی ذرات پرداخته شد که نتایج حاکی از باقی ماندگی کمتر از ۱PPM در نمونه های تهیه شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.