مقاله بررسی اثر ضد قارچی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و تأثیر بر مهار تولید جرم تیوب در جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ضد قارچی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و تأثیر بر مهار تولید جرم تیوب در جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد قارچی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و تأثیر بر مهار تولید جرم تیوب در جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد قارچی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و تأثیر بر مهار تولید جرم تیوب در جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد قارچی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و تأثیر بر مهار تولید جرم تیوب در جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس :

تعداد صفحات :۱۳

کاندیدا آلبیکنس مخمری فرصت‌طلب می‌باشد که در افراد مستعد از قبیل مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک‌های وسیع­الطیف ایجاد عفونت می‌کند. افزایش روز افزون گزارش‌های مبنی بر بروز مقاومت سویه‌های کاندیدا نسبت به عوامل ضد قارچی معمول، به یک نگرانی بهداشتی تبدیل شده است. امروزه مشخص‌شده که باکتری‌های اسید لاکتیک می‌توانند ترکیبات ضد میکروبی با قابلیت مهار رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا تولید کنند. در مطالعه حاضر اثر ضد قارچی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و تأثیر بر مهار تولید جرم تیوب در جدایه­های کاندیدا آلبیکنس مقاوم به فلوکونازول با منشاء ضایعات دهانی، واژینال و ناخن مورد بررسی قرار گرفت. کلیه جدایه های بالینی مورد مطالعه از گنجینه قارچی مرکز تحقیقات قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران تهیه گردید. در این مطالعه اثر ضد قارچی سوپرناتانت­های اسیدی و خنثی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با استفاده از روش آگار دایلوشن مورد بررسی قرار گرفت. اثر سوپرناتانت­ها (اسیدی و خنثی) بر روی تولید جرم تیوب در جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس همراه با شاهد (بدون تیمار) با دو مرتبه تکرار در محیط مایع در زمان‌های ۱، ۲ و ۳ ساعت انکوباسیون بررسی گردید. میانگین میزان ژرمیناسیون جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس ناخن، واژن و دهان تیمار شده با سوپرناتانت اسیدی به ترتیب ۸۷/۰±48/3، ۰ و ۰ بود. میزان ژرمیناسیون جدایه‌های کاندیدا آلبیکنس تیمار شده با سوپرناتانت اسیدی در مقایسه با گروه شاهد (بدون تیمار) به‌طور کاملاً معناداری کاهش پیدا کرد. سوپرناتانت اسیدی نسبت به سوپرناتانت خنثی لاکتوباسیلوس پلانتاروم، دارای اثر ضد قارچی بسیار قابل‌توجهی علیه کاندیدا آلبیکنس می‌باشد. بنابراین، استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم جهت پیشگیری و درمان عفونت‌های ناشی از کاندیدا آلبیکنس توصیه می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.