مقاله بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند :
تعداد صفحات :۲۴
مقدمه: مدلسازی روابط متغیرهای فرآیند خشککردن محصولات غذایی و بررسی سینتیک انتقال جرم و ضرایب نفوذ رطوبت میتواند بهعنوان یک ابزار سودمند برای کنترل بهینه فرآیند و بهبود کیفیت محصول خشکشده نهایی باشد. میوه کیوی دارای طعم و آرومای مطلوب بوده و دارای ارزش تغذیهای بالایی میباشد.
مواد و روشها: در این پژوهش تأثیر توان لامپ پرتودهی در سه سطح ۲۰۰، ۲۵۰ و ۳۰۰ وات در فواصل ۵، ۱۰ و ۱۵ سانتیمتری از سطح محصول بر سینتیک انتقال جرم، ضریب نفوذ رطوبت، دانسیته، تغییر رنگ، بافت و آبگیری مجدد میوه کیوی بررسی گردید.
یافتهها:نتایج نشانداد تغییر توان لامپ و فاصله از سطح محصول تأثیر معنیداری بر سینتیک افت رطوبت و زمان خشک کردن دارند. افزایش توان لامپ مادونقرمز باعث افزایش ۰۱/۶۱ درصدی در افت وزن نمونهها شد. با افزایش توان لامپ از ۲۰۰ به ۳۰۰ وات، مشاهده گردید که ضریب نفوذ رطوبت از m2s-1 10-10×25/6 به m2s-110-10×8/13 افزایش مییابد.رنگ نمونهها با تکنیک پردازش تصویر آنالیز و میانگین تغییرات رنگ (ΔE) محاسبهشده برای توانهای ۲۰۰، ۲۵۰ و ۳۰۰ وات به ترتیب برابر با ۰۲/۱۴، ۰۹/۱۹ و ۶۶/۲۱ بدست آمد. متوسط چگالی و آبگیری مجدد نمونههای خشک به ترتیب برابر kg/m3 743 و ۱۸/۲۲۹ درصد بدست آمد.
نتیجهگیری:اثر توان مادونقرمز بر ضریب نفوذ مؤثر کیوی بررسی و مشخص شد که مقدار ضریب نفوذ مؤثر با افزایش توان منبع حرارتی افزایش یافت. مقدار سفتی برشهای خشکشده کیوی درون خشککن مادونقرمز در محدوده ۰۸/۱۱-۵۵/۹ نیوتن به دست آمد. در مدلسازی فرآیند خشککردن کیوی با مادون قرمز، مدل پیج همخوانی بهتری با نتایج آزمایشگاهی در مقایسه با سایر مدلها داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.