مقاله بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: تاجریزی (SN) گیاه بومی شمال شرق آسیا بوده و دارای فعالیت‌های مختلف بیولوژیکی می‌باشد. در این پروژه روش سطح پاسخ (RSM) به منظور بهینه­سازی شرایط استخراج ترکیب­های فنولی گونه گیاهی تاجریزی مورد استفاده قرار گرفت.
مواد و روش ها: اولین مجموعه آزمون با استفاده از حلال­های مختلف به منظور انتخاب حلال مناسب برای استخراج حداکثری از گیاه انجام گرفت. آزمایش توسط طرح مرکب مرکزی (CCD) جهت بهینه­سازی متغیرهای مستقل شامل درجه حرارت (۷۰-۲۵ درجه سانتی‌گراد)، زمان استخراج (۲۴۰– 30 دقیقه) و نسبت حلال به گیاه (۲۰– 10 میلی­لیتر برگرم) طراحی شد. نتایج در قالب محتوای فنول کل (TP) توسط روش فولین- سیو­کالتو و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی (IC50) توسط روش DPPH بررسی گردید.
یافته­ها: آزمایش­های مقدماتی در سطح معناداری (P<0.05) مشخص نمودند بهترین حلال برای استخراج تاجریزی، اتانول می­باشد. تطبیق داده‌های به دست آمده از RSM با مدل درجه دوم و سطح پاسخ سه بعدی نشان داد، نقطه بهینه استخراج برای نتایج TP ,DPPH شامل دما ºC70، زمان ۳۰ دقیقه، نسبت حلال به گیاه ۲۰ میلی­لیتر بر گرم بود. نتایج فرایند بهینه­سازی برابر مقادیر ۰۴/۱۸ میلی­گرم معادل اسید گالیک به گرم وزن خشک برای فنول کل و ۹/۶۱ میکروگرم بر میلی­لیتر برای DPPH بود.
نتیجه‌گیری: نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر کارایی مفید روش سطح پاسخ به کار رفته در بهینه­سازی شرایط استخراج می­باشد. این شرایط بهینه­سازی شده، اجازه استخراج سریع­ و حداکثری از ترکیبات فنولی و آنتی­اکسیدانی از تاجریزی را فراهم می­کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.