مقاله غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: باکتری­های اسیدلاکتیک (LAB)، گروه هتروژنی از باکتری­های گرم مثبت و کاتالاز منفی هستند که در جریان تخمیر کربوهیدرات­ها اسید لاکتیک تولید می­کنند. بسیاری از باکتری­های اسیدلاکتیک با تولید بیوپلیمرها مفید صنعتی تأثیری بسزایی بر بهبود طعم، بافت و ماندگاری بسیاری از محصولات لبنی دارند. روش­های متعددی برای شناسایی باکتری­ها وجود دارد که برخی از آنها از دقت کمی برخوردارند و برخی دیگر بسیار پرهزینه هستند. معرفی روشی دقیق، سریع و کم هزینه در این راستا مهم است. مواد و روش­ها: به منظور شناسایی باکتری­های اسیدلاکتیک پروبیوتیک شیر، مطالعه­ای روی شیر الاغ صورت گرفت. برای این منظور، از روش­های کلاسیک میکروب شناسی و بیوشیمیایی و روش طیف­سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) استفاده شد. از تجزیه به مولفه­های اصلی (PCA) و خوشه­بندی برای بررسی صحت داده­های طیف­سنجی استفاده گردید. یافته­ها: نتایج روش­های کلاسیک میکروب شناسی نشان داد که باکتری­های جداسازی شده به دو جنس انتروکوکوس و استرپتوکوکوس تعلق دارند. همچنین نتایج روش FTIR نشان داد که ایزوله­های جداسازی شده­ی جنس استرپتوکوکوس و جنس انتروکوکوس به ترتیب به گونه‌ها­ی دیورسی و فکالیس تعلق دارند. تجزیه تحلیل طیف­های IR به کمک تجزیه به مولفه­های اصلی(PCA) درستی و توانایی تکنیک FTIR را در شناسایی دو جنس یاد شده اثبات نمود. نتیجه­گیری: قبل از اقدام به شناسای باکتری­ها به روش­های پیچیده و پر هزینه­ای همانند توالی­یابی DNA، بهتر است تا از روش FTIR استفاده شود. این روش سریع و کم هزینه است و باکتری‌ها را در سطح جنس و حتی گونه شناسایی می‌کند. در این مطالعه، دو جنس از باکتری­ها، یکی از آنها به نام Streptococcus devriesei برای اولین بار در ایران به کمک روش­های مبتنی بر کشت و FTIR شناسایی و تائید شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.