مقاله تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا :
تعداد صفحات :۱۷
مقدمه: امروزه بسیاری از آنتیاکسیدانهای سنتزی نظیر BHA و BHT بهعنوان افزودنی غذایی جهت جلوگیری از کاهش کیفیت غذا بهکار برده میشوند. اگرچه این آنتیاکسیدانها در مقایسه با آنتیاکسیدانهای طبیعی نظیر اسیدآسکوربیک قدرت آنتیاکسیدانی بیشتری از خود نشان میدهند ولی در ارتباط با ایمنی و جنبههای وابسته به سلامتی آنها نگرانیهایی وجود دارد. از این رو پیشرفت در استفاده از آنتیاکسیدانهای طبیعی بهمنظور جایگزینی با آنتیاکسیدانهای مصنوعی مورد توجه محققین میباشد. پپتیدهای بهدست آمده از هیدرولیز پروتئینها از جمله این آنتیاکسیدانهای طبیعی بوده که مورد بحث تحقیقات اخیر قرار گرفتهاند.
مواد و روشها: درمطالعه حاضر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا، با بهکارگیری آنزیم آلکالاز تولید گردید و اثر شرایط مختلف هیدرولیز یعنی متغیرهای دما، زمان و آنزیم بر میزان درجه هیدرولیز در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی گردید. سپس، فعالیت شلاتهکنندگی یون فرو و قدرت احیاکنندگی یون فریک پروتئین هیدرولیز شده مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافتهها: بیشترین میزان درجه هیدرولیز در دمای ۵۵ درجه سانتیگراد، زمان ۲۱۰ دقیقه و نسبت آنزیم ۹۰ (واحد آنسون /کیلوگرم /سوبسترا) حاصل شد، که این میزان به ۴۹/۳۰ درصد رسید. تحت این شرایط، فعالیت شلاتهکنندگی یون فرو نیز به حداکثر مقدار خود رسید. در حالیکه، فعالیت احیاکنندگی یون فرو عدد جذب ۱۵/۰ را نشان داد که در مقایسه با بالاترین قدرت احیاکنندگی بهدست آمده مقدار کمتری را نشان داد.
نتیجهگیری: پروتئین هیدرولیز شده سویا میتواند بهعنوان یک منبع آنتیاکسیدان طبیعی بههمراه ارزش تغذیهای بالا و دیگر خواص زیستی، در غلظتهای مناسب قابل رقابت با آنتیاکسیدانهای سنتزی باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.