مقاله ویژگیهای ژئومورفولوژی دریاچه ارومیه وتاثیرآن در اکوسیستم این منطقه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ویژگیهای ژئومورفولوژی دریاچه ارومیه وتاثیرآن در اکوسیستم این منطقه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگیهای ژئومورفولوژی دریاچه ارومیه وتاثیرآن در اکوسیستم این منطقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگیهای ژئومورفولوژی دریاچه ارومیه وتاثیرآن در اکوسیستم این منطقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگیهای ژئومورفولوژی دریاچه ارومیه وتاثیرآن در اکوسیستم این منطقه :

تعداد صفحات :۱۷

دریاچه تکتونیکی ارومیه با وسعتی بیش از ۵۰۰۰ کیلومترمربع (Km35×150) از دریاچه­های وسیع و کم ژرفای کره زمین است که آب آن فوق­العاده اشباع از نمک می­باشد. از حیث نوع نهشته­ها، ویژگیهای ژئومورفولوژی، ترکیبات شیمیایی، شوری آب و سایر موارد با برخی از دریاچه­های شور دنیا قابل مقایسه است.
ازحیث توپوگرافی، دور تا دوراین دریاچه را رشته کوههائی در جهات متفاوت و با بلندیهای مختلف فرا گرفته، تمام شبکه های آبراهه ای بصورت همگرا ازاطراف آبهای خودرا باین چاله می­ریزند.
ضخامت نهشته­ها مجموعاً حدود ۳۵ تا ۴۰ متر است که بر روی پی سنگ اصلی کرتاسه زیرین (آپتین) و آهکها میوسن (سازند میوسن) قرار دارد. با توجه به شرایط کنونی سن و زمان تشکیل دریاچه ارومیه حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار سال تعیین می­شود، لیکن براساس وجود پادگانه­های دریاچه­ای اطراف آن قدمت دریاچه را به ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار سال تخمین می­زنند.
نمونه­های گرفته شده از طریق مغزه­های پیستونی به ضخامت حداکثر ۷ متر از نهشته­های نرم مربوط به دوره هولوسن می­باشد. بررسی­های گرده­شناسی در رسوبات دریاچه ارومیه می­رساند که در طی عمر دریاچه شرایط اقلیم خشک در کار بوده است.
بیشتر نهشته­های دریاچه ارومیه را عناصر شیمیایی و فوق اشباع از نمک تشکیل می­دهد. وجود لایه­های بسیار نازک از نهشته­های تخریبی از نوع آب شیرین در بین رسوبات، بیان­گر تغییرات آب و هوایی و بروز دوره­های یخچالی است
ممهمترین نهشته­های دانه ریز لوله­ای شکل آراگونیتی بنام ریز سرگین[۱] است که یک نهشته شیمیایی زیستی بوده و از تجمع و تراکم رسوب به دور خرچنگ­های موجود در دریاچه بنام آرتمیا سالینا[۲] بوجود آمده است (هوشمندزاده). گچ در نهشته­های این دریاچه بصورت لایه­هائی مستقل با بلورهای درشت در داخل گل و لای رشد پیدا کرده است.
این دریاچه در منطقه­ای از آذربایجان واقع است که تمام سرزمین های اطراف آن ازمنابع آبی و دریاها فاصله زیادی دارند. به این جهت نقش آن درمحیط زیست منطقه ازاهمیت خاصی برخورداراست. درحول این دریاچه شهر ها و روستاهای بیشتری واقع اند که اغلب تحت تاثیر شرایط اقلیمی، (دما، رطوبت و بارش) آن قرار دارند. اغلب شهرها و روستاهای واقع در حول این دریاچه برروی مخروط افکنه ها بوجود آمده اند. همچنین تعداد بیشماری از پرند گان مهاجریا بومی در فصول مختلف سال از این دریاچه بهره می­گیرند و به این زیست بوم وابسته­اند. بعلاوه با وجود اینکه آب این دریاچه بسیار شور است، لیکن تعدادی از حشرات (آرتمیا) در آب آن زندگی می­کنند. نابودی این دریاچه لطمه سنگینی به اکوسیستم این منطقه وارد خواهدکرد که تاثیر منفی آن به محیط اطراف خودکمتر از دشت کویر نخواهد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.