مقاله تحلیل ویژگی‌های نوآورانه اصلاح و بهبود باغ‌های انگور و تأثیر آن بر پذیرش در شهرستان خرمدره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل ویژگی‌های نوآورانه اصلاح و بهبود باغ‌های انگور و تأثیر آن بر پذیرش در شهرستان خرمدره دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ویژگی‌های نوآورانه اصلاح و بهبود باغ‌های انگور و تأثیر آن بر پذیرش در شهرستان خرمدره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ویژگی‌های نوآورانه اصلاح و بهبود باغ‌های انگور و تأثیر آن بر پذیرش در شهرستان خرمدره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ویژگی‌های نوآورانه اصلاح و بهبود باغ‌های انگور و تأثیر آن بر پذیرش در شهرستان خرمدره :

تعداد صفحات :۲۹

در ایران محصول انگور نقش مهمی در بازار داخل و خارج کشور ایفا می‌کند. با بهبود شیوه‌های پرورش انگور می‌توان به تولید و بازاررسانی مناسب این محصول کمک نمود که مستلزم بکارگیری نوآوری‌های اصلاح و بهبود دهنده باغ هاست. از این رو در این پژوهش به بررسی ویژگی‌های نوآورانه‌ اصلاح و بهبود باغ‌های انگور و تأثیر آن در پذیرش نوآوری در بین انگورکاران پرداخته شده است. روایی پرسشنامه با کمک پانل‌های تخصصی و پایایی آن نیز از طریق بکارگیری آزمون کرونباخ آلفا مورد تأیید قرار گرفت. نمونه‌ای متشکل از ۲۶۰ نفر از جامعه ۳۹۴۲ نفری انگورکاران شهرستان خرمدره انتخاب گردیدند. نتایج نشان داد که ویژگی‌های نوآوری همچون نگرش نسبت به مزیت نسبی نوآوری، سازگاری، عدم پیچیدگی، قابلیت آزمایش‌پذیری و مشاهده‌پذیری نوآوری در بین انگورکاران تحت پوشش طرح توسعه باغ‌ها (سال‌های ۹۰-۱۳۸۸) و افراد تحت پوشش طرح طوبی (۸۷-۱۳۸۰) که نوآوری را پذیرش کرده‌اند به ترتیب بالاتر از افراد غیر تحت پوشش می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.