مقاله بررسی عوامل مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفهای در استان تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفهای در استان تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفهای در استان تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفهای در استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفهای در استان تهران :
تعداد صفحات :۲۱
در سالهای اخیر مشاهده میشود که دانشآموختگان دانشگاهها بهطورجدی علاقهمند به ایجاد کسبوکارهای مستقل هستند؛ بنابراین نیاز به دانشآموختگان و دانشجویان کارآفرین افزایش یافته است بهنحویکه هدف بسیاری از دانشگاههای معتبر جهان پرورش دانشجویان و دانشآموختگان کارآفرین بوده است. پژوهش حاضر با هدف مقاله بررسی عوامل مؤثر بر مهارتهای کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفهای در استان تهران انجام شده است. جامعه آماری تحقیق، کلیه دانشجویان رشته کشاورزی شاغل به تحصیل در دانشگاه فنی و حرفهای استان تهران (آموزشکدههای فنی و کشاورزی پسران شهریار، دماوند و پاکدشت) بوده است که ۲۷۷ نفر از آنها با استفاده از فرمول کوکران و از طریق نمونهگیری طبقهای با انتساب متناسب بهعنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار تحقیق پرسشنامه بود که روایی صوری آن با استفاده از نظرات گروهی از صاحبنظران و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ در بازه ۸۸/۰- ۷۳/۰ مورد تأیید قرار گرفت. نتایج حاصل از تأثیر جمعی متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته از طریق رگرسیون چندگانه حاکی از آن است که متغیرهای عوامل شخصیتی، روشهای آموزشی، محتوای آموزشی و عوامل مدیریتی %۶/۶۵ درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین میکنند. نتایج حاصل از تحلیل مسیر نشان میدهد که بیشترین اثر مستقیم مربوط به متغیر محتوای آموزشی با ضریب p= 0/632 و بیشترین تأثیر غیرمستقیم مربوط به متغیر عوامل مدیریتی با ضریب p= 0.184 میباشد. همچنین متغیرهای محتوای آموزشی، عوامل شخصیتی و روشهای آموزشی بیشترین تأثیر را بر مهارتهای کارآفرینی داشتهاند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.