مقاله Volumetric and viscometric studies of -alanine in water and ammonia solution at 293- 313K: structure making and breaking effect


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله Volumetric and viscometric studies of -alanine in water and ammonia solution at 293- 313K: structure making and breaking effect دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Volumetric and viscometric studies of -alanine in water and ammonia solution at 293- 313K: structure making and breaking effect  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Volumetric and viscometric studies of -alanine in water and ammonia solution at 293- 313K: structure making and breaking effect،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Volumetric and viscometric studies of -alanine in water and ammonia solution at 293- 313K: structure making and breaking effect :

سال انتشار : ۲۰۱۵

تعداد صفحات :۱۷

The physicochemical properties of solute in solutions provide valuable information on solute –solvent, solute – solute and solvent – solvent interactions. The intermolecular forces between theliquids molecules and solvent molecules affect the viscosity of the solution. Information regardinginter and intra molecular interactions can be obtained from volumetric, and viscometric data in asolute solvent system. This study reports the volumetric and viscometric properties of solution of :-alanine at the concentration range of 0.05 – 0.5 mol dm-3 in water and liquid ammonia at temperaturerange of 293 – 313K. Apparent molar volume at infinite dilution ( ov ) was estimated from the leastsquare fit of v vs concentration. Viscosity coefficients A and B were calculated from the viscositydata Jones–Dole equation. Viscosity coefficients A and B were calculated from the viscosity dataJones–Dole equation. The activation parameters for viscous flow #1#2#μ1 ,μ ,S and #1 H werealso estimated using Eyring equation. The data are explained vis-à-vis structure making or breakingeffect of : – Alanine in the solvents under conditions of investigation.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.