مقاله طراحی پارک اکولوژیک؛ گامی در راستای پایداری زیست محیطی شهرها (مطالعه موردی: ارتفاعات جنوب غربی مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله طراحی پارک اکولوژیک؛ گامی در راستای پایداری زیست محیطی شهرها (مطالعه موردی: ارتفاعات جنوب غربی مشهد) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی پارک اکولوژیک؛ گامی در راستای پایداری زیست محیطی شهرها (مطالعه موردی: ارتفاعات جنوب غربی مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی پارک اکولوژیک؛ گامی در راستای پایداری زیست محیطی شهرها (مطالعه موردی: ارتفاعات جنوب غربی مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی پارک اکولوژیک؛ گامی در راستای پایداری زیست محیطی شهرها (مطالعه موردی: ارتفاعات جنوب غربی مشهد) :

تعداد صفحات :۲۸

زمینه و هدف: امروزه وضعیت موجود شهرها نه تنها بر ایجاد فضای سبز وسیع برنامه­ریزی شده حکم می­کند، بلکه بیش از هر زمان دیگر خواهان فضای سبز به منظور برقراری موازنه اکولوژیکی در مقابل محیط­های ساخته شده است. دراین زمینه پارک­های اکولوژیکی که از دهه آخر قرن گذشته مطرح شده­اند، می­توانند عامل مؤثری در برطرف کردن این مشکلات باشند. هدف کلی تحقیق، بهبود شرایط محیطی شهر در راستای ارتقاء پایداری زیست محیطی از طریق طراحی پارک اکولوژیک و ایجاد ارتباط میان محیط انسان ساخت و بسترهای بکر طبیعی موجود در شهر هم­چون ارتفاعات است، تا بتوان بستر مناسبی را به عنوان پشتوانه­ی اقتصادی-علمی جهت آموزش و ایجاد فرهنگ صحیح زیست محیطی فراهم نمود.
روش بررسی: تحقیق حاضر از لحاظ روش، با اتکا به شیوه­های توصیفی و تحلیلی انجام شده است. در این تحقیق، ارتفاعات جنوب غربی مشهد مورد بررسی قرار گرفته است. پس از انجام مطالعات پایه، بررسی نمونه­های موردی، امکان­سنجی و ارزیابی توان اکولوژیک محدوده­، خروجی به­صورت راهکارها و پهنه­های مناسب جهت بارگذاری با بهره­گیری از مدل مخدوم و با توجه به مدل­های اکولوژیک ارایه گردیده است.
یافته ها: یافته­های پژوهش نشان می­دهد از کل مساحت محدوده­ی مورد مطالعه حدود ۳۵درصد آن قابل بارگذاری می­باشد و مابقی باید به عنوان حوزه­های بکر طبیعی مد نظر قرار گیرد. در بخش قابل بارگذاری، پهنه­بندی­ها به نحوی است که در لبه­های متصل به شهر با شیب کمتر، بارگذاری سنگین تر بوده و با نفوذ به داخل سایت و ارتفاعات از میزان بارگذاری کاسته شده است.
نتیجه گیری: نتایج نشان می­دهد در فرآیند طراحی پارک اکولوژیک به عنوان نمونه­ی طراحی اکولوژیک، باید معیارها و فعالیت­هایی مد­نظر قرار گیرد که آن­ها را از سایر پارک­ها متمایز می سازد. هم­چنین در فرآیند طراحی با ارزیابی توان اکولوژیک، توجه نمودن به لایه­های زیست محیطی پایه و بومی سازی مدل­های اکولوژیک جهت بارگذاری، می­توان به بالاترین درصد بهره­وری محیطی و کمترین تأثیرات منفی بر محیط زیست دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.