مقاله جداسازی و بررسی باکتری های مزوفیل،ترموفیل، بی هوازی احیا کننده سولفات(SRBs) و قارچ های موثر بر پساب خروجی صنایع ریخته گری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و بررسی باکتری های مزوفیل،ترموفیل، بی هوازی احیا کننده سولفات(SRBs) و قارچ های موثر بر پساب خروجی صنایع ریخته گری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و بررسی باکتری های مزوفیل،ترموفیل، بی هوازی احیا کننده سولفات(SRBs) و قارچ های موثر بر پساب خروجی صنایع ریخته گری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و بررسی باکتری های مزوفیل،ترموفیل، بی هوازی احیا کننده سولفات(SRBs) و قارچ های موثر بر پساب خروجی صنایع ریخته گری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و بررسی باکتری های مزوفیل،ترموفیل، بی هوازی احیا کننده سولفات(SRBs) و قارچ های موثر بر پساب خروجی صنایع ریخته گری :

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: امروزه با توجه به پیشرفت قوانین زیست محیطی و اهمیت پالایش پساب ها، تجزیه و حذف آن ها به عنوان یکی از موضوعات مهم مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این پژوهش جداسازی و ارزیابی میکروارگانیسم های هوازی و بی هوازی موثر بر پساب حاوی ترکیبات روغنی می باشد.
روش بررسی: در این پژوهش نمونه ها از پساب واحد ریخته گری مس سرچشمه که حاوی ترکیبات روغنی است جمع آوری گردید و با استفاده از محیط کشت های اختصاصی به جداسازی و ایزوله باکتری های مزوفیل، ترموفیل، احیا کننده سولفات و قارچ ها پرداخته شد. سپس هم کلنی ها از لحاظ میزان تولید بیوسورفاکتانت با استفاده از تست های آمیزندگی و اندازه گیری کاهش کشش سطحی در محیط نمکی حداقل (M.S.S) با دستگاه تنسیومتر ارزیابی گردید و در نهایت کلنی هایی که قدرت آمیزندگی بالا (بین۵/۲ تا ۴) و کاهش کشش سطحی بیشتر از ۹ میلی نیوتن بر متر را داشتند از لحاظ ایجاد تغییرات در ساختار پساب توسط دستگاه HPLC مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها و نتایج: از میان ۱۰۴ میکروارگانیسم جدا شده تنها ۱۵ باکتری مزوفیل بیش ترین تغییرات در ساختار پساب را نشان دادند و باکتری های ترموفیل، بی هوازی احیاکننده سولفات و همچنین قارچ ها اثرات ناچیزی را بر روی ساختار پساب داشتند. با توجه به نتایج به دست آمده جهت حذف ترکیبات سنگین و آلی از پساب ها، باکتری های هوازی و مزوفیل باید بیش تر مورد توجه قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.