مقاله جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری زای خانواده انتروباکتریاسه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری زای خانواده انتروباکتریاسه دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری زای خانواده انتروباکتریاسه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری زای خانواده انتروباکتریاسه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری زای خانواده انتروباکتریاسه :
تعداد صفحات :۳۳
مقدمه: درمان با کمک میکروارگانیسمها روشی نوین و در حال توسعه است که در این زمینه باکتریهای پروبیوتیک به ویژه باکتریهای اسیدلاکتیک نقش اساسی دارند. زیتون از گیاهان پربار و مفید بومی ایران و سرشار از باکتریهای اسیدلاکتیک است. در این مطالعه، تعدادی از سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقاممختلف زیتون بومی ایران جدا و برخی خواص پروبیوتیکی آنها بررسی شد.
مواد و روشها: ابتدا سویههای مختلف باکتریهای اسیدلاکتیک از سه رقم زیتون بومی ایران بر روی محیط کشت MRS آگار جداسازی شد و پس از شناساییهای بیوشیمیایی و مولکولی، برخی خواص پروبیوتیکی شامل: مقاومت به اسید، صفرا و آثار ضدمیکروبی جدایههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم در برابر دو عضو بیماریزای خانواده انتروباکتریاسه شامل: اشریشیا کلی (PTCC1399) و شیگلا دیسانتری (PTCC1188) با استفاده از دو روش انتشار از چاهک و دیسک بررسی شد. به منظور کاهش خطا، هر آزمون سه بار تکرار شد. میانگین قطر هاله عدم رشد توسط سویههای مختلف جدا شده از طریق آزمون تحلیل واریانس یکطرفه مقایسه شد.
نتایج: از بین ۲۸ سویه جداسازی شده، بر اساس نتایج آزمونهای بیوشیمیایی، ۵۷ درصد سویهها لاکتوباسیلوس پلانتاروم شناسایی شدند. در بین این سویهها، ۷۵ درصد سویهها در برابر شرایط اسیدی و ۲۵/۸۱ درصد در برابر نمکهای صفراوی، مقاوم یا بسیارمقاوم بودند. در بررسیهای مولکولی، در واکنش PCR، ۶ سویه با آغازگرهای اختصاصی طراحی شده برای لاکتوباسیلوس پلانتاروم باند اختصاصی تشکیل دادند. نتایج، توصیف کننده آثار ضد میکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از ارقام مختلف زیتون بومی ایران بر روی دو پاتوژن رودهای اشریشیا کلی و شیگلا دیسانتری بودند.
بحث و نتیجه گیری: با توجه به وجود خواص پروبیوتیکی در سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از زیتونهای بومی ایران، استفاده از آنها برای پیشگیری و درمان عفونتهای شیگلا دیسانتری و اشریشیا کلی بهعنوان راهکاری مهم و عملی قابل قبول است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.