مقاله شناسایی باکتریهای تحملکنند? شوری از خاکهای شور گلستان و بررسی برخی صفات فیزیولوژیک آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی باکتریهای تحملکنند? شوری از خاکهای شور گلستان و بررسی برخی صفات فیزیولوژیک آنها دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی باکتریهای تحملکنند? شوری از خاکهای شور گلستان و بررسی برخی صفات فیزیولوژیک آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی باکتریهای تحملکنند? شوری از خاکهای شور گلستان و بررسی برخی صفات فیزیولوژیک آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی باکتریهای تحملکنند? شوری از خاکهای شور گلستان و بررسی برخی صفات فیزیولوژیک آنها :
تعداد صفحات :۲۲
مقدمه: میکروارگانیسمهای هالوفیل (نمکدوست) و هالوتولرانت (تحملکنند نمک) گروهی از افراطی پسندها که قادر به رشد در محیط واجد نمک سدیمکلراید هستند و برای زندگی در محیطهای شور تطابق یافتهاند. وجود باکتریهای نمکدوست در خاکهای شور ازطریق حفظ چرخ غذایی، تجزی مواد آلی و بهبود ساختمان و حاصلخیزی خاک شرایط خاک را بهبود میبخشد. مواد و روشها: بهمنظور جداسازی باکتریهای تحملکنند شوری، از ریزوسفر گیاهان شورپسند، چهار منطق بیابانی در استان گلستان نمونهگیری شد. برای بررسی میزان اکسترموفیلبودن جدایهها، مقاومت آنها به شوری، خشکی، دما و pH بررسی شد و.همچنین صفات محرک رشد آنها نیز اندازهگیری گردید. نتایج: از چهل و پنج جدای بهدستآمده، سه جدایه (G3، G6 و G14) مقاومت ۴۰ درصدی به شوری را نشان دادند. جدایههای G6 و G3 بهترتیب دارای قدرت حلکنندگی فسفات بهمیزان ۳۰۱ و ۲۰۱ میلیگرم بر لیتر بودند. جدای G6 7/20 میکروگرم بر میلیلیتر اکسین تولید کرد. جدای G14 وG6 در دمای ۵۰ درجه سلسیوس، ۱۰ pH= و پتانسیل اسمزی ۷/۰- مگاپاسکال رشد داشتند؛ درحالیکه جدای G3 در دمای ۵۰ درجه، در۵/۷pH= و پتانسیل اسمزی ۴۹/۰- رشد داشتند. این سه سویه مربوط به جنسهای باکتریایی Bacillusو Pseudomonas بودند. بحث و نتیجهگیری: در مطالع حاضر جدایههای جداشده بهدلیل رشد در غلظتهای اشباع نمک و تحمل شرایط سخت محیطی، باکتریهای تحملکنند شوری و یا احتمالاً نمکدوست است و پتانسیل استفاده در زمینههای مختلف بیوتکنولوژیکی ازجمله تولید آنزیمهایی صنعتی و کودهای بیولوژیکی برای اصلاح خاکهای شور را دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.