مقاله بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم :
تعداد صفحات :۲۴
کفیران یک اگزوپلیساکارید میکروبی است که توسط اسیدلاکتیک باکتریها و قارچها در طول دوره رشد، تولید میشود. در این تحقیق کشت دانه کفیر و استخراج کفیران از آن، انجام شد. کفیران در سطوح ۱%، ۲% و ۳% (وزنی/وزنی) به آرد گندم افزوده و اثرات آن بر ویژگیهای کیفی و انبارداری نان حجیم با استفاده از طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. بیاتی، انبارداری و حجم نان ارزیابی شد. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از روش تجزیه واریانس، و مقایسه میانگین دادهها توسط آزمون دانکن، با استفاده از نرم افزار SPSS در سطح احتمال ۰۵/۰ انجام شد. نتایج آزمونهای فیزیکوشیمیایی گندم و آرد مورد مطالعه نشان داد که گندم وزن هکتولیتر، جذب آب، بازدهی آرد و عدد فالینگ بالا و در مقابل، سختی، وزن هزار دانه، گلوتن مرطوب، رطوبت، پروتئین، شاخص زلنی و عدد ته نشینی پایینی دارد. نتایج آزمون بافت سنجی، نشان داد با افزودن کفیران (۱%، ۲%، ۳%)، بیاتی مغز نان به طور معنیداری (۰۵/0p<) کاهش یافت. همچنین، نمونههای حاوی کفیران نسبت به نمونه شاهد روند بیاتی کندتری داشته به طوری که تیمار ۳% کفیران و نمونه شاهد، به ترتیب، کمترین و بیشترین میزان بیاتی را نشان دادند. نتایج اندازهگیری ویژگیهای تکنولوژیکی نشان داد که با افزایش سطوح کفیران، درصد افت پخت نسبت به نمونه شاهد به طور معنیداری (۰۵/0p<) کاهش یافت. در ارتباط با حجم نانها مشخص شد افزودن کفیران، باعث افزایش معنیداری (۰۵/0p<) در حجم نمونههای نان شد، گرچه تغییرات حجم ویژه نانها معنیدار (۰۵/0p<) نبود. نتایج حاصل از آزمونهای حسی نان نشان داد سطح مطلوب از نظر کیفی، سطح ۳% کفیران بود. افزودن کفیران عمر انبارداری نانها را افزایش داده، چنان که عمر انبارداری تیمار ۳ درصد نسبت به نمونه شاهد، ۷ روز بیشتر بود. بنابراین کفیران را میتوان جهت افزایش کیفیت و عمر انبارداری نانهای حجیم در صنایع پخت مورد استفاده قرار داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.