مقاله ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران :
تعداد صفحات :۱۰
فرآوردههای لبنی حاویباکتریهای اسید لاکتیک میباشندآماده سازی غذاهای سنتی با مواد لبنی دارای قدمت طولانی است. این مطالعه با هدف ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل های جدا شده از برخی مواد غذایی محلی که از دیر باز به صورت سنتی در استانهای غربی و شرقی ایران تهیه میشوند، انجام گردید. در این تحقیق بعد از شمارش تعداد لاکتو باسیل هادر نمونههای مواد غذایی سنتی، اثر ضد میکروبی ایزولهها بر علیه دو باکتری استافیلوکوک اورئوس و اشریشیا کلی از طریق انتشار در آگار، ابتدا به روش کشت نقطهای و سپس به روش دیسک گذاری با استفاده از محلول رویی تهیه شده از کشت لاکتوباسیل ها، مورد بررسی قرار گرفت. ۷۰ در صد از ایزولههای مورد ارزیابی، دارای توانایی مهار رشدعلیه باکتریهای اندیکاتوربودند. سویههای لاکتوباسیلوس کازه ای و پلانتاروم در روش دیسک گذاری قادر به ایجاد بیشترین قطر هالههای عدم رشد بر علیه باکتریهای نشانگر بودند. فعالیت ضد باکتریایی مشاهده شده توسط لاکتوباسیل ها، به دلیل تولید باکتریوسینمیباشد.با توجه به منشاء جداسازی لاکتوباسیل ها، خالص سازی باکتریوسین های این سویههامیتوانند به عنوان فرآوردههای پروبیوتیکی به منظور افزودن به مواد غذایی و نگهدارنده بیولوژیک مورد استفاده قرار گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.