مقاله بررسی کارایی ترموسیفون دو فازی بسته با چگالنده عمودی و تبخیر کننده مایل در آب گرمکن های خانگی خورشیدی ترموسیفونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی ترموسیفون دو فازی بسته با چگالنده عمودی و تبخیر کننده مایل در آب گرمکن های خانگی خورشیدی ترموسیفونی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی ترموسیفون دو فازی بسته با چگالنده عمودی و تبخیر کننده مایل در آب گرمکن های خانگی خورشیدی ترموسیفونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی ترموسیفون دو فازی بسته با چگالنده عمودی و تبخیر کننده مایل در آب گرمکن های خانگی خورشیدی ترموسیفونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی ترموسیفون دو فازی بسته با چگالنده عمودی و تبخیر کننده مایل در آب گرمکن های خانگی خورشیدی ترموسیفونی :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

در این مقاله کارایی یک لوله گرما یی ترموسیفونی , , (TPCT) در یک بازه وسیعی از شـ ار حرارتـی ورودی مورد بررسی قرار گرفته است . ترموسیفون مورد آزمایش دارای شکل هندسی غیر معمـول , شامل بخش چگالنده عمودی و بخش تبخیر کننده مایل بوده است . این نوع از ترموسـیفون هـا در کلکتور های خورشیدی خانگی کاربرد دارد . کلکتور های خورشیدی ترموسیفونی قـادر بـه انتقـال انرژی خورشیدی به سیستم آب گرم خانگی , با صرفه جویی , به میزان ۶۰% می باشند . یـ ک لولـه مسی پر شده با آب به عنوان س یال عامل به کار رفته که م ناسب این شرایط عملیاتی اسـت . اثـر دو عامل , طول تبخیر کننده ) ),۸۰cm & 94cm و در صد پر شـدن ) ),۳۰%, ۶۰%, ۷۰% & 80% بر کارایی ترموسیفون بررسی شده است . اثر این عوامل بر روی ضریب انتقال حرارت کلـی , ضـریب جوشش، ضریب چگالش و همچنین میزان مقاومت حرارتی کلی برای ش ار حرارت ی ورودی مختلـف , آزمایش شده است . مقدار حرارت ورودی بر اساس شبیه سازی میزان انـ رژی تابـشی خورشـید در شهر مشهد توسط یک گرمکن الکتریکی با مقادیر ۱۲۳, ۲۱۶, ۳۲۵, ۴۳۳, ۵۴۲ & 73.1 W که برابر با مقادیر ۲۰۰, ۴۰۰, ۶۰۰, ۸۰۰ ۱۰۰۰ & 1350 W/m 2 می باشند , به سیستم اعمـال شـده است . نتایج نشان می دهد که با افزایش شار حرارتی ورودی , ضریب انتقال حـرارت کلـی , ضـریب جوشش و ضریب چگالش به صورت خطی افزایش می یابند . همچنین تغییرات مقاومت حرارتی کلی با شدت حرارت ورودی کاهشی بوده که در حرارت های ورودی کم این تغییرات با شیب زیـاد مـی باشد و به صورت پیوسته از این نرخ کاهشی کاسته شده تا به حالت ً نسبتا ثابـت و یکنـواختی مـ ی رسد . افزایش م یزان س یال عامل بر مقاومت حرارت ی کل ی م ی افزا ید و مقاومت حرارت ی کمتر در طول کوتاه تر مشاهده شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.