مقاله بررسی نقش تغییرات کاربری اراضی بر بیابان زایی اراضی محدود? دریاچه نمک با استفاده از داده‌های دور‌سنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نقش تغییرات کاربری اراضی بر بیابان زایی اراضی محدود? دریاچه نمک با استفاده از داده‌های دور‌سنجی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش تغییرات کاربری اراضی بر بیابان زایی اراضی محدود? دریاچه نمک با استفاده از داده‌های دور‌سنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش تغییرات کاربری اراضی بر بیابان زایی اراضی محدود? دریاچه نمک با استفاده از داده‌های دور‌سنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش تغییرات کاربری اراضی بر بیابان زایی اراضی محدود? دریاچه نمک با استفاده از داده‌های دور‌سنجی :

تعداد صفحات :۲۲

به ‌منظور مدیریت بهتر و استفاده بهینه از منابع طبیعی تشخیص به موقع و دقیق تغییرات عوارض سطح زمین تأثیر مهمی بر درک بهتر بین پدیده‌های انسانی و طبیعی دارد. با پایش تغییرات کاربری اراضی در بازه‌های زمانی می‌توان به روند وضعیت محیط طبیعی از قبیل تخریب سرزمین، کاهش توان بوم نظام‌ها (اکوسیستم) و بیابان‌زایی پی برد. پژوهش حاضر با استفاده از داده‌های سنجنده‌های TM و ETM+ ماهواره‌ای لندست ۴، ۵ و ۷، به پایش تغییرات کاربری اراضی در منطقه دریاچه نمک در بازه زمانی ۳۶ ساله طی سه دوره (۱۹۹۰-۱۹۷۵، ۲۰۰۱-۱۹۹۰ و ۲۰۱۰-۲۰۰۱) پرداخته است. نتایج پایش تغییر کاربری اراضی نشان می‌دهد که مساحت زمین‌های نمکزار تغییرناچیزی داشته و حدود ۲۶/۵ کیلومترمربع افزایش یافته است. همچنین مساحت اراضی شوره‌زار و فاقد پوشش گیاهی افزایش (۱۳/۴۵۷ کیلومترمربع)، زمین‌های مرتعی کاهش (۳/۳۸۰ کیلومترمربع) و زمین‌های ماسه‌‌زار به‌طور کاملاً خطی در باز زمانی مورد مطالعه کاهش (۵۷/۱۹۴ کیلومترمربع) و در مساحت اراضی کشاورزی افزایشی به مقدار ۳۵/۱۱۸ کیلومترمربع داشته است. به دین ترتیب مساحت زمین‌های نمایند مناطق بیابانی افزایش یافته، ضمن این‌که مساحت اراضی کشاورزی افزایش یافته است. این موضوع موجب زیاد شدن بهره برداری از منابع آب و تغییر کاربری اراضی از مرتع به کشاورزی شده است. در مجموع روند تغییرات کاربری‌های اراضی در منطقه دریاچه نمک حاکی از این موضوع است که منطقه مطالعاتی در معرض تخریب قرار دارد. نتایج نهایی نشان داد که تصاویر ماهواره‌ای از قابلیت مناسبی برای تعیین روند تغییر کاربری اراضی در مقیاس منطقه‌ای برخوردارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.