مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر ۲ با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس :

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش به منظور ارزیابی گوارش­پذیری ظاهری پروتئین دو واریته گندم شامل سرداری و آذر ۲ در شرایط حضور و عدم حضور مکمل آنزیمی(مولتی آنزیم گریندازیم) در جوجه­های گوشتی انجام شد. جهت انجام این آزمایش ۱۸۰ قطعه جوجه گوشتی در سن ۱۴ روزگی (مخلوط دو جنس سویه کاب ۵۰۰) از جوجه­کشی تجاری خریداری و به­طور تصادفی در۶ قفس سه طبقه توزیع گردیدند. جیره­ها شامل یک جیره پایه که جیره­ای بر پای ذرت-کنجاله سویا و یک جیر آزمایشی شامل۶۰% جیر پایه و ۴۰% ارقام گندم آسیاب شده بودند که با و بدون افزودن آنزیم به طور تصادفی هرکدام به ۳ تکرار (دارای ۱۰ پرنده)، اختصاص داده شدند. آزمایش فاکتوریل بر پایه­ی طرح کاملاً تصادفی در دور رشد(۱۴ تا ۲۰ روزگی) و دور پایانی(۳۰ تا ۳۶ روزگی) اجرا شد. ارقام گندم­های مورد استفاده در این تحقیق از استان کردستان(شهرستان دهگلان) تهیه گردیدند. نتایج نشان داد که افزودن آنزیم به جیر پایه در دور رشد موجب بهبود معنی­دارضریب تبدیل خوراک گردید(۰۵/0P<). مقدار گوارش­پذیری ظاهری پروتئین گندم در دور رشد و دور پایانی برای گندم رقم سرداری و آذر ۲ به ترتیب.۶۳/۷۵، ۱۹/۷۵ و ۴۷/۶۴، ۶۶/۶۹ درصد برآورد گردید. مقایس میانگین مقادیر برآورد شده میزان گوارش­پذیری ظاهری پروتئین نشان داد که رقم سرداری دارای گوارش­پذیری ظاهری پروتئین بیشتری نسبت به رقم آذر ۲ است(۰۵/0P<). بعلاوه، افزودن آنزیم موجب افزایش معنی­دار میزان گوارش­پذیری ظاهری پروتئین گندم در دور رشد و پایانی نشد(۰۵/0P>). اما در دوره رشد، ضریب تبدیل خوراک جوجه­های تغذیه شده با جیره­های حاوی گندم دارای آنزیم کمتر از مقدار مربوط به جوجه­های حاوی گندم و فاقد آنزیم بودند(۰۵/0P<). به طورکلی، افزودن آنزیم به جیره­های حاوی هر کدام از رقم­های گندم آذر ۲ و گندم سرداری می­تواند موجب بهبود ضریب تبدیل خوراک در دور رشد گردد، اما تأثیر معنی­داری بر گوارش­پذیری ظاهری پروتئین و عملکرد جوجه­های گوشتی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.