مقاله بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو :

تعداد صفحات :۲۱

در این پژوهش اثر پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو به عنوان ترکیبات ضدمیکروب طبیعی مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور پروتئین کنجاله دانه کدو توسط سه آنزیم پپسین، تریپسین و آلکالاز هیدرولیز شد. تیمارهای بهینه از نظر قدرت مهار رادیکال DPPH انتخاب و قدرت ضدمیکروبی عصاره تام و رقیق شده (۲/۱، ۴/۱، ۸/۱ و ۱۶/۱) تیمارها بر علیه اشریشیا، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و لیستریا مونوسایتوژنز با روش میکرودایلوشن ارزیابی گردید. سپس پپتیدهای تهیه شده توسط ۱% پپسین، ۳۰ درجه سانتیگراد و ۲ ساعت هیدرولیز (P3012)، ۱% پپسین، ۳۵ درجه سانتیگراد و ۵/۳ ساعت هیدرولیز (P35135)، ۱% آلکالاز، ۵۰ درجه سانتیگراد و ۵/۳ ساعت هیدرولیز (A50135)، ۲% آلکالاز، ۵۰ درجه سانتیگراد و ۵/۳ ساعت هیدرولیز (A50235)، ۱% تریپسین، ۳۵ درجه سانتیگراد و ۵ ساعت هیدرولیز(T3551) و ۱% تریپسین، ۴۵ درجه سانتیگراد و ۵ ساعت هیدرولیز (T4551) به عنوان نمونه­های ضداکسایش بهینه انتخاب شدند. عصاره تام نمونه­های P3012، T4551 و A50135 دارای قدرت بازدارندگی مناسبی بر علیه باکتری­های مورد بررسی بودند و عصاره تام نمونه T3551 اثر بازدارندگی بر هیچکدام از باکتری­ها نشان نداد. حداقل غلظت مهارکنندگی P35135 بر علیه باسیلوس ۲/۱، اشریشیا ۸/۱ و لیستریا ۱۶/۱و همین ویژگی در A50235 بر علیه استافیلوکوکوس و باسیلوس ۴/۱ و برای لیستریا ۸/۱ بود. با توجه به نتایج از تکنیک هیدرولیز آنزیمی می­توان به عنوان روشی مؤثر در تولید ترکیبات ضداکسایش و ضدمیکروب طبیعی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.