مقاله ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله عصاره پوست پرتقال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله عصاره پوست پرتقال دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله عصاره پوست پرتقال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله عصاره پوست پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله عصاره پوست پرتقال :
تعداد صفحات :۱۸
توانایی باکتریها در تحمل pHهای پایین از جمله خصوصیات مهمی است که به زندهمانی باکتری در محیطهای مختلف کمک مینماید. لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 توانایی زیادی در زندهمانی در محیطهای اسیدی دارد. در مطالعه حاضر توانایی عصاره پوست پرتقال جهت حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور سلولهای لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 (با تعداد تقریبی ۱۰۵ واحد تشکیل دهنده کلنی در میلیلیتر) به محیطهای TSB با pH برابر با ۴ و ۵ ایجاد شده بهوسیله اسیدهای استیک و لاکتیک بهطور جداگانه و حاوی غلظتهای ۵/۰ و ۱ درصد از عصاره پوست پرتقال تلقیح شدند. تعداد باکتریهای زنده قبل و پس از ۶ ساعت مواجهه با محیط به روش کشت سطحی بر روی محیط TSA شمارش گردید. بر اساس نتایج این تحقیق غلظت ۵/۰ درصد عصاره پوست پرتقال تأثیری بر میزان زندهمانی باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 در شرایط اسیدی مورد آزمایش نداشت (۰۵/۰<p). اما غلظت 1 درصد عصاره پوست پرتقال توانست که سلولهای لیستریا مونوسیتوژنز را به pHهای ۴ و ۵ ایجاد شده توسط اسید لاکتیک و اسید استیک حساستر کند(۰۵/۰>p). نتایج مشابهی در مورد اشریشیا کلای O157:H7 بهدست آمد. بنابراین غلظت 1 درصد عصاره پوست پرتقال میتواند میزان غیرفعال شدن باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 در طی مواجهه با pHهای پایین و اسیدهای آلی را افزایش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.