مقاله تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سرخ کردن عمیق با روغن های گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین های فیله های ماهی آمور Ctenopharyngodon idella :
تعداد صفحات :۱۷
در مطالعه حاضر، تأثیر سرخ کردن عمیق با روغنهای گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامینهای ماهی آمور مورد مطالعه قرار گرفت. روغنهای گیاهی مختلف (روغن زیتون، روغن هسته انگور و روغن ذرت) برای سرخ کردن عمیق فیلههای ماهی آمور استفاده گردید. فیلههای سرخ شده بیشترین میزان سرب را داشتند. میزان کروم و نیکل در فیله ماهی آمور سرخ شده کاهش معنیداری را نشان ندادند. غلظت کبالت و کادمیوم در تیمارهای خام و سرخ شده زیر محدودهی تشخیص میباشد. مقدار سدیم در فیلههای سرخ شده با روغن زیتون بیشتر از سایر تیمارها بود. مقدار پتاسیم فیلههای سرخ شده در مقایسه با فیلههای خام کاهش یافتند. میزان کلسیم و آهن فیلههای نمونه خام و سرخ شده تفاوت معنیداری را نشان ندادند. مقدار منیزیم در فیله سرخ شده با روغن هسته انگور و مقدار منگنز، مس و روی در فیله سرخ شده با روغن زیتون کاهش یافتهاند (۰۵/۰>P). مقدار ویتامین A در فیلههای سرخ شده افزایش یافت. میزان ویتامین D در نمونههای خام و سرخ شده با روغنهای مختلف با یکدیگر اختلاف معنیدار نشان ندادند. مقدار ویتامین B1 و B3 در فیلههای سرخ شده با روغنهای گیاهی کاهش معنیداری داشتند (۰۵/۰>P). بررسی خواص کیفی نشان داد که روغن ذرت بهترین روش سرخ کردن عمیق میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.