مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۶
در تحقیق حاضر اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد، عملکرد اقتصادی و شاخص کارایی تولید اروپایی در جوجههای گوشتی با استفاده از ۴۲۰ قطعه جوجه یکروزه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۷ تیمار و ۳ تکرار بررسی شد. جیره ذرت-سویا به عنوان تیمار شاهد و جیرههای حاوی ۶، ۱۲ و ۱۸ درصد سبوس برنج خام و عملآوری شده بهوسیله اتوکلاو طی ۱۴ تا ۴۲ روزگی در اختیار جوجهها قرار داده شد. با افزایش سطح سبوس برنج به میزان ۱۸ درصد در جیره، در مقایسه با تیمار شاهد میزان خوراک مصرفی و افزایش وزن کاهش (بهترتیب ۴۱۵۲ در مقابل ۴۳۹۹ گرم و ۱۸۸۷ در مقابل ۲۲۷۲ گرم) و ضریب تبدیل خوراک و ضریب تبدیل پروتئین افزایش یافت (بهترتیب ۱۹/۲ در مقابل ۹۳/۱ و ۴۱/۰ در مقابل ۳۶/۰) (۰۵/۰>P). استفاده از ۱۸ درصد سبوس برنج منجر به کاهش معنیدار (۰۵/۰>P) هزینه خوراک مصرفی نسبت به تیمار شاهد شد (۲۳۲۴۳ در مقابل ۲۷۸۲۹ ریال). استفاده از سبوس برنج منجر به کاهش معنیدار (۰۵/۰>P) شاخص کارآیی تولید شد، بطوریکه کمترین شاخص مربوط به گروه دریافت کننده ۱۸ درصد سبوس (۲۲۴) و بیشترین آن مربوط به تیمار شاهد (۲۷۷) بود. از نظر بهبود عملکرد جوجههای گوشتی، فرآوری سبوس برنج مزیتی نسبت به استفاده از سبوس خام نداشت (۰۵/۰>P). بطورکلی مقایسه نتایج مربوط به سطوح مختلف سبوس نشان داد از نظر کارآیی اقتصادی، استفاده از میزان ۶ درصد سبوس برنج در جیره جوجه های گوشتی قابل توصیه میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.