مقاله بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی :
تعداد صفحات :۱۸
این تحقیق به منظور بررسی اثر دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و برخی از خواص فیزیکی و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی انجام شد. بدین منظور از تعداد ۱۱۲ قطعه پرنده ماده هم سن (۴۲ روزه) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار، ۴ تکرار و ۷ قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیرههائی با سطوح صفر (شاهد)، ۴/۰، ۸/۰ و ۲/۱ درصد دانه رازیانه بود. تولید روزانه تخم رکوردبرداری و وزن تخم برای هر تکرار از طریق جمع آوری متوالی تخمها در ۲ روز آخر هر هفته ثبت شد. در هفته نهم آزمایش تخمهای تولیدی در سه روز متوالی به عنوان نمونه جمعآوری و پس از توزین از نظر برخی خواص فیزیکی و کیفی ارزیابی شدند. وزن تخم، درصد تولید، توده تخم و ضریب تبدیل غذایی در پرندگانی که سطوح بالای دانه رازیانه (۲/۱ درصد) دریافت کرده بودند، نسبت به گروه شاهد بیشتر بود (۰۵/0P<). با افزایش سطح رازیانه در جیره، طول، عرض، سطح، حجم، قطر میانگین هندسی، واحد هاو، وزن تخم و پوسته تخم بلدرچین ژاپنی به طور معنیداری افزایش یافت (۰۵/0P<). بر اساس نتایج حاصل از این آزمایش، استفاده از دانه رازیانه به مقدار ۲/۱ درصد در جیره میتواند اثرات مثبتی بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین تخمگذار ژاپنی داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.