مقاله اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی و آنزیم بتاماناناز در جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم­مرغ، از تعداد ۲۱۶ قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین (سن ۵۷ هفتگی) به مدت ۸ هفته استفاده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی به­صورت فاکتوریل ۲×2 با ۹ تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایشی شامل ۲ سطح انرژی (۲۸۵۰ و۲۷۵۰ کیلوکالری در کیلوگرم) و ۲ سطح آنزیم بتاماناناز (باآنزیم و بدون آنزیم) بودند. نتایج آزمایش نشان داد که استفاده از تیمار با انرژی بالا (۲۸۵۰ کیلوکالری در کیلوگرم) در مقایسه با تیمار کم انرژی (۲۷۵۰ کیلوکالری در کیلوگرم) سبب کاهش مصرف خوراک (۹/۳±6/95 در مقابل ۰/۲±9/97 گرم؛ ۰۳۸/0P=) و افزایش شاخص رنگ زرده تخم­مرغ (۶/۰±7/5 در مقابل ۷/۰±1/5؛ ۰۴۴/0P=) شد. سایر صفات تولیدی و صفات کیفی تخم­مرغ تحت تأثیر سطوح انرژی جیره قرار نگرفت. اگرچه اثر آنزیم بتاماناناز بر فراسنجه­های تولیدی و صفات کیفی تخم­مرغ معنی­دار نبود، تمایل به کاهش درصد تخم­مرغ­های شکسته (۰۷۲/0P=) و بهبود ضخامت پوسته (۰۸۶/0P=) با افزودن آنزیم بتاماناناز وجود داشت. همچنین اثرات متقابل بین انرژی و آنزیم روی ضخامت پوسته در کل دوره مشاهده شد؛ بطوریکه جیره کم انرژی همراه با آنزیم به­طور معنی­داری ضخامت پوسته را نسبت به جیره کم انرژی بدون آنزیم بهبود دادند (۰۴۹/0P=). با توجه به نتایج این مطالعه، استفاده از آنزیم بتاماناناز برای بهبود خصوصیات کیفی پوسته در جیره­های کم انرژی بر پایه ذرت-جو- سویا توصیه می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.