مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۲۲
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار (۰، ۵ و۱۰ درصد) و آنزیم همیسل (۰ و ۰۵/۰ درصد) در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×2 با طرح بلوکهای کامل تصادفی در دورههای رشد و پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی انجام شد. تعداد۳۶۰ قطعه جوجه خروس گوشتی سویه تجاری راس ۳۰۸ با ۶ تیمار، ۴ تکرار و ۱۵ قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی در ۴ بلوک به مدت ۴۲ روز پرورش یافتند. طی دوره آزمایش خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی اندازهگیری شد. در سن ۴۲ روزگی جهت بررسی اجزای لاشه از هر یک از تیمارها، ۴ پرنده انتخاب و سپس وزن لاشه، رانها، سینه، چربی محوطه بطنی، کبد، طحال و پانکراس به صورت درصد تعیین شد. نتایج این تحقیق نشان داد استفاده از کنجاله گوار تا سطح ۵ درصد در جیره تاثیر معنیداری بر عملکرد و اجزای لاشه نداشت، اما استفاده از ۱۰ درصد کنجاله گوار بدون افزودن آنزیم در جیره در مقایسه با تیمار شاهد باعث کاهش مصرف خوراک (۲۱/۴۰۹۸ در مقابل ۰۷/۴۳۴۶ گرم)، افزایش وزن (۷۵/۱۸۲۲ در مقابل ۸۳/۲۰۹۲ گرم)، و افزایش ضریب تبدیل غذایی (۲۶/۲ در مقابل ۰۸/۲) در کل دوره پرورش شد (۰۵/0P<). افزودن آنزیم به جیره حاوی ۱۰ درصد کنجاله گوار باعث بهبود مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی شد (۰۵/0P<)، اما بر افزایش وزن تاثیری نداشت. استفاده از ۱۰ درصد کنجاله گوار بدون آنزیم در جیره در مقایسه با تیمار شاهد باعث کاهش معنیدار درصد لاشه (۳۲/۷۰ در مقابل ۵۰/۷۱) و سینه (۹۳/۳۲ در مقابل ۶۰/۳۳) شد (۰۵/0P<). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از ۵ درصد کنجاله گوار بدون استفاده از آنزیم همیسل و یا ۱۰ درصد کنجاله گوار با افزودن آنزیم همیسل در جیره غذایی جوجههای گوشتی تاًثیر منفی بر عملکرد و اجزای لاشه نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.