مقاله تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره :
تعداد صفحات :۲۵
هدف از انجام این تحقیق تعیین ارزش غذایی بقایای کدو آجیلی و بررسی امکان سیلو کردن آن با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره بود. دادهها با استفاده از آزمایش فاکتوریل ۳×4 در قالب طرح کاملاً تصادفی تجزیه شدند. ترکیب شیمیایی بقایای کدو آجیلی قبل از سیلو کردن تعیین شد. قبل از تهیه سیلو، کاه گندم، سبوس گندم و اوره (به ترتیب با نسبتهای ۹۰، ۸ و ۲ درصد) مخلوط شدند. سپس بقایای کدو با مخلوط تهیه شده در نسبتهای مختلف سیلو شدند که شامل ۷۰، ۷۵، ۸۰ و ۸۵ درصد بقایای کدو و به ترتیب ۳۰، ۲۵، ۲۰ و ۱۵ درصد مخلوط بود. مواد سیلو شده ۳۰ و ۶۰ روز پس از سیلو کردن باز شدند. ارزش غذایی مواد سیلو شده با استفاده از آزمون تولید گاز در زمانهای صفر، ۳۰ و ۶۰ روز پس از سیلو کردن تعیین شد. کربوهیدراتهای محلول در آب، ماده خشک، خاکستر خام، پروتئینخام و چربی خام بقایای کدو آجیلی قبل از سیلو کردن به ترتیب ۸۱/۶، ۶۸/۹، ۴۶/۱۱، ۶۹/۲۱ و ۸۷/۵ درصد بود. با افزایش نسبت بقایای کدو در مواد سیلویی، مقدار pH و ازت آمونیاکی کاهش، ولی ظرفیت بافری و کربوهیدراتهای محلول باقیمانده افزایش یافت. دادههای حاصل از آزمون تولید گاز نشان داد که سطح بقایای کدو اثر معنیداری بر بخشهای b (پتانسیل تولید گاز) و L(زمان تاخیر) نداشت، اما بر بخش C(سرعت تخمیر و تولید گاز) اثر معنیداری داشت (۰۵/0P<). به طور کلی نتایج نشان داد سیلو کردن بقایای کدو با استفاده از مخلوط کاه گندم، سبوس گندم و اوره به مدت ۳۰ روز میتواند روش مناسبی برای حفظ مواد مغذی آن باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.